fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Darko Jukic: Det er ærgerligt at se dem stå og juble

En af Danmarks bedste basketball-spillere pt, Darko Jukic havde nok håbet på sit første DM-guld, da han skiftede til Bakken Bears før sæsonen. Desværre ødelagde skader hans slutspil, og formentlig også chancerne for Bakken Bears, hvis de skulle have taget guldet. Som tidligere Horsens-spiller blev han mødt af mange tilråb både under og efter kampen, men det tog Bakken-profilen ikke så tungt.

Vi beklager den lidt forvrængede lyd på klippet.

Se også:

Nimrod Hilliard: Jeg har ikke fået meget søvn inden finalen

Mikkel Plannthin: De var et lidt bedre hold i år

Gabriel Iffe Lundberg: Det har været en fed sæson

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,