fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Damian Ocaña: I expect a difficult game

Randers Cimbria har haft en fantastisk sæson i grundspillet hvor oprykkerne fra 1. division har formået at skabe ravage for flere af topholdene, og torsdag aften tog gentofte drengene fra SISU imod jyderne i den første kvartfinalekamp.

En kamp hvor SISU aldrig rigtig gav slip i førings sædet  Men de sidste minutter af kampen skulle dog blive afgørende idet Randers snupper både føringen, og en sejr på 88-84, da hjemmeholdet var blevet trætte og havde mistet fokus i både forsvar og angreb.

I feel really good! I am really happy to help my team to win this game, and i am very proud of all my teammates.

It was a hard game, and I am already thinking on the next game.

Udtaler en glad Damian Ocaña til Fullcourt efter gårsdagens sejr, og fortæller hvad det var der afgjorde kampen i de sidste par minutter.

Play as a team, play solid defense and run our stuff! We were really focused in the last quarter.

Næste kamp for Randers Cimbria er mandag, på hjemmebane og på trods det, forventer den spanske forward en meget svær kamp

It will be a even harder game.

We have the best supporters to help us win, and this is why we are strong at home! I expect a difficult game again, and i wish to help bring a great victory to my team again.

Afslutter Damien med at fortælle til Fullcourt.

 

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort