fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BL: Craig Pedersen og Darboe – Det er skuffende

Tilskuerne i Svendborg havde skabt en fantastisk kulisse for aftenens kamp mod Bakken Bears i DM-Finale serien, men desværre for kaninerne, var det bare ikke deres aften. Hjemmebanen har ikke været kaninernes ven i denne serie, og det var den heller ikke i aften foran 1.500 forventningsfulde tilskuere, hvor Bakken Bears kunne hæve pokalen endnu engang, til stor ærgelse for Svendborg lejren.

”There was no flow in what we did in the offense today. They got more in the offense that we did. Im pretty disappointed that we lost 3 games at home.”

Udtaler en meget skuffet Craig Pedersen efter kampen, og fortsætter:

”We fight all season long to get the homecourt advantage, and lost 3 games at home. But as I said, they played better than us today, they had a better flow than we did.”

Læs også: Bakken Bears er danske mestre 2012/2013

Adama Darboe var desuden heller ikke i bedre humør, og var tydeligt skuffet over resultatet i aftenenes kamp.

”Det er utroligt skuffende at vi ikke vinder på hjemmebane her i aften. Det var en fantastisk kulisse i både kamp 5 og 7 i aften, det er bare skuffende vi ikke kan vinde her i aften.”

Afslutter Adama Darboe med at udtale efter kampen. Det er syvende gang at Svendborg Rabbits har stået i finalen mod Bakken Bears, og ud af de syv gange, er det kun lykkedes for Svendborg at vinde DM-guldet en gang.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.