fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Coronasmitte udsætter Bakken Bears’ kamp i Rusland

Bakken Bears’ kamp mod russiske Avtodor Saratov er udsat grundet coronasmitte. Der bliver arbejdet på at finde en ny dato hurtigst muligt.

Foto: fiba.basketball - Per Bille

Bakken Bears skulle torsdag spille mod russiske Avtodor Saratov i FIBA Europe Cup, men det opgør er blevet udsat på grund af corona-smitte blandt spillere og stab. Det oplyser Bakken Bears på deres hjemmeside. Her oplyser de, at det var det internationale basketball forbund FIBA, der vurderede, at kampen skulle udsættes, da der var risiko for mere smitte i truppen. Der arbejdes på at finde en ny dato for kampen så hurtigt som muligt.

Bakken Bears spiller deres næste kamp mod Bahcesehir onsdag d. 2 februar i FIBA Europe Cup. Bakken Bears kan se frem mod en afgørende kamp i gruppen, da det tyrkiske hold lige nu ligger på andenpladsen, mens de århusianske bjørne har tredjepladsen. Bakken har efter tre kampe vundet én kamp og tabt to i denne gruppe.

 

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.

Bakken Bears

Vi fangede Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til et interview efter årets tredje finalekamp.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på klubbens 20. mesterskab, efter de mandag aften besejrede Svendborg Rabbits med 91-74.