Copenhagen skifter navn og får ny hjemmebane

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Copenhagen Basketball har indgået et samarbejde med virksomhedsudviklingskonsulent firmaet theView. Det skriver klubben i dag i en pressemeddelelse.

Det betyder blandt andet, at holdet skifter navn til theView Copenhagen. Derudover kommer klubben til at skifte Nørrebrohallen ud med den nyrenoverede Valbyhal, til nogle udvalgte kampe i næste sæson. Her vil være plads til 2.500 tilskuere.

Det nye samarbejde skal ses som et led i Copenhagens plan om at tage det næste skridt i klubbens udvikling. Det fortæller direktør, Nicolas Nyemann.

”Med samarbejdet styrker vi organisation, markedsføring og kommunikation omkring holdet, med det klare mål at løfte det op til et helt andet niveau. Med et stærkere set-up omkring holdet og en løftet kvalitet i oplevelserne gør vi os selv mere attraktive som samarbejdspartnere for erhvervslivet, og vi ser frem til at øge vores rækkevidde til denne målgruppe sammen med theView. Det vil sætte os bedre i stand til at indfri vores sportslige målsætninger om at blive en del af den absolut førende basketball-elite,” siger Nyemann.

theView Copenhagen skal fra næste sæson indgå i den nye samlede Basketliga, hvor der ikke længere vil være Pro A og Pro B.

Se andre spændende artikler