fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Christian Benzon er klar for Horsens

Den 23 årige dansker, Christian Benzon har netop afsluttet sit fjerde år på Evansville University i NCAA1. Derfor er han nu klar til en professionel karriere, som altså starter i det østjyske hos Horsens IC.

Christian Benzon forlod Danmark som ganske ung, og nåede aldrig at optræde i Basketligaen for SISU, hvor han har fået sin basketopvækst.

Der er formentlig ikke så mange der kender til Christian Benzon herhjemme. Men han beskrives som en meget atletisk og hurtig guard, som specielt har et godt hjerte for det defensive arbejde. Han snittede i sidste sæson 6 point og 4,5 rebounds, trods sin højde på 193 cm.

Tilgangen af Benzon er stærkt tiltrængt, efter det er blevet klart at Gabriel Iffe Lundberg forlader klubben denne sommer.

Du kan se highlights fra Christian Benzons ophold på college herunder:

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Bakken Bears

Bakken Bears overtog lørdag førstepladsen i Basketligaen, da de besejrede ærkerivalerne Horsens IC med 83-66.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks er inde i en flot periode, hvor de kan spille op mod de bedste. Det beviste de igen, da de besejrede...

Basketligaen

Horsens IC har længe været flyvende i denne sæson, og den flotte stime forlængede de, da de bankede Randers Cimbria på udebane. De gule...

Basketligaen

Horsens IC har stadig ikke tabt en kamp i Basketligaen i 2024. Torsdag blev Team FOG Næstved besejret med 90-87.

Basketligaen

Formstærke Horsens IC tog mandag endnu sejr, da de besejrede Svendborg Rabbits med 76-83. Med sejren rykker Horsens IC igen op på ligaens førsteplads.

Bakken Bears

Det lader til, at Horsens IC har fundet opskriften på sejr mod rivalerne Bakken Bears. Mandag besejrede HIC for anden gang i denne sæson...