fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Chris Nielsen fortsætter som forventer i Randers, imens Jakob Wang stopper

Kongen af Randers, Crilly Nielly, Chrisser, ja kært barn har mange navne. Men de dækker alle over Chris Nielsen IkkÆ!

Chris Nielsen - All Star 2014
Pressemeddelelse: Randers Cimbria er glade for at kunne meddele, at Chris Nielsen fortsætter sin karriere i Randers Cimbria. De to parter har nu indgået en aftale på den kommende sæson og dermed tager Chris fat i sin sæson nummer 11 for kronjyderne. Chris Nielsen havde en afgørende rolle i Cimbrias flotte 2013/2014 sæson. Den 29 årige Randrusianer havde et gennemsnit på 17,6 points i 32 kampe for Randers og blev den mest scorende danske spiller i Basketligaens sæson 2013/2014 med 635 points.

Samtidig kom Chris Nielsen op på en flot andenplads, som den mest scorende spiller i det hele taget i Basketligaen, med 4274 points. Det må forventes, at Chris indtager førstepladsen i den kommende sæson. Han er den spiller der har scoret flest 3 points scoringer med 543. Han er nummer 1 på straffekast med 1095 scorede og nummer tre på listen over flest spillede kampe med 305 kampe i karriereren. Denne rekord henter han også i den kommende sæson.

Alt i alt er det en rutineret og effektiv spiller, der igen trækker i Randers Cimbria uniformen og dermed skal være med til at forsøge at overgå det resultat, der gav holdet sølvmedaljer i 2013/2014 sæsonen. Sports- og Teamkoordinator Tonny Mattern er da også meget glad for at aftalen nu er på plads:

– Jeg har nu arbejdet sammen med Chris en del sæsoner. Han havde en fantastisk sæson for os og der er stadig så meget mere potentiale i ham som jeg ved, at vi i dansk basket kan og skal have glæde af. Chris er en unik dansk spiller, der i sidste sæson justerede og tilpassede sit spil, både fysisk og psykisk og det arbejde fortsætter med Vladimir som perfekt sparring for ham. Jeg tror Chris får sit livs sæson for Randers Cimbria!.

Head Coach Vladimir Ruzicic er ligeledes tilfreds med aftalen med Chris Nielsen:

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Det er rigtig godt at vi har fået Chris med. Han har stadig et stort potentiale og er nok en af de bedste danske spillere i ligaen. Han kan stadig udvikle sit spil i angrebet og hans forsvarsspil gør ham til en meget vigtig spiller på holdet”.

Chris Nielsen selv siger om forlængelsen af aftalen

– Jeg er super glad for at forlænge. Sidste år kom vi til målstregen og snublede. Næste år nakker vi de bjørnemisser! Holdet ser ud til at blive forstærket og vi starter op sammen som et hold, hvor vi sidste år kom lidt skidt ud af starthullet. Nu er vi som klub blevet 1 år bedre og det bliver spændende at se, hvem vi skal møde ved målstregen!”.

Samtidig med aftalen med Chris Nielsen kom på plads, så meddelte Jakob Wang, at han ikke vender tilbage til Randers Cimbria i den kommende sæson. Jakob Wang, der er bosiddende i Aarhus, skal skrive sin bachelor og får svært med at afsætte næsten 4 timer i transport og træning hver dag. Tonny Mattern understreger dog, at det er aftalt med Jakob, at skulle hans situation ændre sig, så er han velkommen tilbage.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....