fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Charlie Parker ny bjørn

Bakken Bears har fundet afløseren for Orane Chin, der er knæskadet og ikke spiller længere i denne sæson: Han hedder Charlie Parker og ankommer til Aarhus tirsdag, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Bakken Bears har fundet afløseren for langtidsskadede Orane Chin. Charlie Parker ankommer tirsdag til Aarhus og første stop i hans basketballliv i Danmark bliver en ansøgning om opholdstilladelse hos Østjyllands Politi i Aarhus.

Charlie Parker, der er en 27-årig, 193 cm høj guard/forward, har indgået aftale med Bakken Bears for resten af indeværende sæson. Parker spillede sine fire collegeår hos Millerville University – en NCAA division 2 skole i Pennsylvania.

Efter Parker forlod college i 2008 har han spillet flere steder – både i USA og Europa. Parker har således bl.a. spillet for Reno Bighorns og LA D-Fenders (LA Lakers’ farmerhold) i D-League (NBAs udviklingsliga), og senest har han tilbragt en sæson på Island, hvor han spillede for Keflavik.

Charlie Parker blev på Island kåret som MVP i pokalfinalen, hvor han scorede 32 point og tog 13 rebounds i 97-95-sejre over Tindastoll.

Parker forlod Island med en imponerende statline: 19,6 point, 7,7 rebounds, 4,0 assists og 2,2 steals (nr. 5 i ligaen). Det førende basketball web site, Eurobasket.com, satte Parker på “årets hold” i den islandske liga i sidste sæson.

Parker blev kåret som bedste forsvarsspiller i sin college conference i 2008 og var også på årets “all-defensive team” i den islandske liga, da han spillede der.

Det har været vigtigt for os at hente en spiller ind, der har erfaring i Europa, og det er perfekt, at Charlie har spillet i en liga og en klub, hvor vi har gode referencer.

Fortæller sportsdirektøren for Bakken Bears Michael Piloz og fortsætter.

Samtidig skal vi have en spiller, der kan passe ind i holdkonceptet og dække godt op, og den profil tror vi Charlie lever op til.

Parker forventes klar for Bakken Bears fra starten af det nye år.

Charlie Parker highlights:

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.