fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bowlins afløser er fundet i HIC

HORSENS: En værdig afløser for nøglespilleren Skyler Bowlin lader til at være fundet i HIC. Dette års finalebejlere har kigget mod Vest og er faldet over den 187 centimeter høje point guard Calvin Haynes, der tidligere har spillet i PAC12 for Oregon State University og har leveret 12,5 point, 2,3 rebs og 1,7 asssists i sin bedste sæson.

 Vi er stolte af at kunne præsentere den direkte afløser for Skyler Bowlin på point guard pladsen i HIC. Navnet er Calvin Haynes, som kommer til Danmark efter at have haft en af de flotteste college-karrierer nogen spiller har haft i HIC, lyder det fra HIC.

Læs også: Årets talent fortsætter

Sygdom i familien
I 2011, efter Haynes var færdig på college, blev han draftet til NBA D-league og kom senere på kontrakt i Uruguay. Han nåede dog kun at spille tre kampe for Guruyu Waston, da hans mor blev alvorligt syg, og han derfor måtte rejse tilbage til USA. I de tre kampe for Guruyu Waston spillede Haynes glimrende og havde 16,7 point og 6 rebs pr. kamp. Han var også holdkammerat med en gammel kending i Danmark, nemlig Adrian Moss, der for en del år siden gjorde det godt i Randers. Det er altid et sats at hente spillere ind, der ikke har spillet fast i et stykke tid, men Haynes skulle efter sigende være i fin form.

I mellem tiden har han holdt sin form ved lige, i nogle af de mindre amerikanske ligaer, men er nu klar til at indfri sit KÆMPE potentiale i Horsens IC, lyder det fra klubben.

Læs også: Skyler B. i kontakt med EU-klub

Ny Spencer Ross
Måske det er på Youtube HIC er faldet over amerikaneren, for han har tidligere lagt en kort præsentation af sig selv ud. Han har også en high light video, der indikerer at han tager bolden stærkt til kurven og har et solidt skud. Både spillestilen og Haynes historie minder en smule om en tidligere HIC-spiller, der gjorde det fantastisk i ligaen – Spencer Ross. Se vidoerne og bedøm selv.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne