fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Boris Vukicevic forlænger med Stevnsgade

Den talentfulde guard Boris Vukicevic bliver på Nørrebro, hvor han har forlænget kontrakten med Stevnsgade Copenhagen.

Der kom lørdag en glædelig nyhed på Nørrebro, da Stevnsgade Copenhagen kunne annoncere, at Boris Vukicevic er at finde i truppen i den kommende sæson. Den 20-årige guard spillede en flot sæson i fjor, og han er dermed udset en stor rolle på det unge mandskab.

I sidste sæson fik Vukicevic rollen som startende point guard i københavnerklubben, og han greb chancen, hvor han på trods af sin unge alder var med til at gå forrest. Han snittede i sæsonen 9,9 point, 2,8 rebounds, 2,6 assists samt 0,9 steals per kamp.

Han var dermed den fjerdemest scorende spiller på holdet efterfulgt af Filip Rajovic, Mathias Seilund og Mike Flowers. De to førstnævnte er skiftet til henholdsvis Team FOG Næstved og Wolfpack Basketball, mens sidstnævnte endnu ikke har meldt noget ud.

“Jeg er glad for at have forlænget med Stevnsgade endnu et år. Dette år er vigtigt, da det er nu, at jeg skal bevise, hvad jeg kan. Jeg får et større ansvar på banen, hvilket jeg måske ikke havde så meget sidste år,” fortæller Boris Vukicevic til Fullcourt.dk.

Det tegner dermed til, at der bliver lagt endnu mere ansvar på den unge guards hænder, og det bliver spændende at se, om Boris Vukicevic er klar til at blive lederen for Stevnsgade Copenhagen, der i den kommende sæson bliver trænet af den nye træner Mladen Ostojic.

“Det bliver interessant at spille for den nye træner fra Montenegro – jeg er sikker på, at han kan udvikle mig på banen og også udenfor banen, men det kræver, at jeg selv giver mig 100%. Jeg vil bare nyde chancen i Stevnsgade, arbejde hårdt med holdkammeraterne og forhåbenligt få nogle gode resultater”.

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den mangeårige HIC-veteran, Vedran Borovcanin, overtager rollen som headcoach for Horsens IC.

Basketligaen

BMS Herlev har onsdag offentliggjort endnu en spiller til næste sæson. BMS Herlev truppen tæller hidtil syv spillere.

Basketligaen

BMS Herlev har været på rov i Alba Basket, hvor de har gaflet den danske ungdomslandsholdsspiller Silas Braikia.

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...