fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev nedlagde Bears Academy efter overtid

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste fem kampe.

Foto: Robert Dines Rasch

For tre dage siden tog BMS Herlev sejren, da de besøgte Bears Academy i Aarhus.

Onsdag var det tid til det omvendte opgør, hvor det aarhusianske mandskab tog turen til Sjælland for at møde BMS Herlev.

En fyldt Nordic Basketball Arena Herlev dannede ramme om én af tre kampe i Basketligaen onsdag aften, og holdet fra Smilets By tog til Herlev med håbet om revanche.

Bjørnene spillede en bedre kamp sammenlignet med i weekenden, men da det virkelig gjaldt havde holdet svært med at sætte point på tavlen. Efter fem minutters overtid tog BMS Herlev sin femte sejr i træk i Basketligaen, da Bears Academy blev besejret med 84-72.

BMS Herlev har nu otte sejre i 11 kampe i denne sæson.

BMS Herlev viste klassen i overtid

Kampen startede som forventet jævnbyrdigt, og første halvleg bølgede frem og tilbage. Første periode blev vundet med 21-19 af hjemmeholdet.

De næste ti minutter var med omvendt fortegn og endte med en periode-sejr til Bears Academy, men hverken Herlev eller Academy formåede at tage kontrol over kampen. Gæsterne gik til pause foran med to point, 41-43.

Første halvleg var ikke ligefrem det store festfyrværkeri, og det var anden halvleg i virkeligheden heller ikke. Modsat første halvleg kunne BMS Herlev dog etablere et fint forspring i anden halvleg. Tredje periode blev vundet med 18-11. Inden fjerde periode var hjemmeholdet foran med fem point.

I løbet af to minutter og 30 sekunder kom BMS Herlev foran med 11 point, hvilket satte pres på Academy, der skulle lave et comeback – og  det lykkedes de med.

Derfor skulle kampen ud i minimum fem minutters overtid, og her trådte BMS Herlev en gang for alle i karakter. Herlevitterne var knivskarpe i begge ender af banen og kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

BMS Herlev slog Bears Academy med 84-72 efter en overtidsperiode, der blev vundet af Herlev med 16-4.

Marqus Marion var brandvarm scorede 27 point. Marion tilføjede syv rebounds til sin statline. Eamonn Joyce lavede en double-double med 16 point og ti rebounds. Joyce havde dertil fire blocks.

Marius Sørensen, Daniel Lilhauge og Keane Thomann var alle topscorere for Bears Academy med 11 point.

Sørensen noterede sig for en triple-double med de 11 point, 11 rebounds og 12 assists.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

AKS Falcon

Årets pokalfinale står mellem BMS Herlev og Høbas. De to hold sejrede på overraskende vis i deres respektive semifinaler og skal nu mødes i...

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...