fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev nedlagde Bears Academy efter overtid

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste fem kampe.

Foto: Robert Dines Rasch

For tre dage siden tog BMS Herlev sejren, da de besøgte Bears Academy i Aarhus.

Onsdag var det tid til det omvendte opgør, hvor det aarhusianske mandskab tog turen til Sjælland for at møde BMS Herlev.

En fyldt Nordic Basketball Arena Herlev dannede ramme om én af tre kampe i Basketligaen onsdag aften, og holdet fra Smilets By tog til Herlev med håbet om revanche.

Bjørnene spillede en bedre kamp sammenlignet med i weekenden, men da det virkelig gjaldt havde holdet svært med at sætte point på tavlen. Efter fem minutters overtid tog BMS Herlev sin femte sejr i træk i Basketligaen, da Bears Academy blev besejret med 84-72.

BMS Herlev har nu otte sejre i 11 kampe i denne sæson.

BMS Herlev viste klassen i overtid

Kampen startede som forventet jævnbyrdigt, og første halvleg bølgede frem og tilbage. Første periode blev vundet med 21-19 af hjemmeholdet.

De næste ti minutter var med omvendt fortegn og endte med en periode-sejr til Bears Academy, men hverken Herlev eller Academy formåede at tage kontrol over kampen. Gæsterne gik til pause foran med to point, 41-43.

Første halvleg var ikke ligefrem det store festfyrværkeri, og det var anden halvleg i virkeligheden heller ikke. Modsat første halvleg kunne BMS Herlev dog etablere et fint forspring i anden halvleg. Tredje periode blev vundet med 18-11. Inden fjerde periode var hjemmeholdet foran med fem point.

I løbet af to minutter og 30 sekunder kom BMS Herlev foran med 11 point, hvilket satte pres på Academy, der skulle lave et comeback – og  det lykkedes de med.

Derfor skulle kampen ud i minimum fem minutters overtid, og her trådte BMS Herlev en gang for alle i karakter. Herlevitterne var knivskarpe i begge ender af banen og kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

BMS Herlev slog Bears Academy med 84-72 efter en overtidsperiode, der blev vundet af Herlev med 16-4.

Marqus Marion var brandvarm scorede 27 point. Marion tilføjede syv rebounds til sin statline. Eamonn Joyce lavede en double-double med 16 point og ti rebounds. Joyce havde dertil fire blocks.

Marius Sørensen, Daniel Lilhauge og Keane Thomann var alle topscorere for Bears Academy med 11 point.

Sørensen noterede sig for en triple-double med de 11 point, 11 rebounds og 12 assists.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Efter to sæsoner hos Bakken Bears rykker 21-årige Gustav Knudsen til Belgien, hvor han har skrevet under på en aftale med Spirou Charleroi.

Basketligaen

BMS Herlev har hentet 22-årige Andreas Mortensen hjem efter en enkelt sæson på Sydfyn hos Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

35-årige Michel Diouf har spillet sin sidste kamp for Bakken Bears, oplyser de danske mestre på Facebook.