fbpx
Connect with us

Basketligaen

BMS Herlev forlænger med spillere fra egen avl

Både Danijel Marsenic og Andreas Edholm Mortensen er klar til at tørne ud for BMS Herlev i den kommende sæson. De to unge spillere er de første på holdkortet forud for en sæson, hvor klubben vil satse på unge spillere fra egne rækker.

BMS Herlev har nu to spillere klar til den kommende Basketliga-sæson. Det er de to spiller af egen avl, Danijel Marsenic og Andreas Edholm Mortensen, som snupper en sæson mere i BMS Herlev-uniformen. Begge spillere har været i klubben, siden de var helt små, så de kender alt til BMS Herlev-organisationen.

De to unge spillere er de første på holdkortet i Herlev, der i den kommende sæson satser på unge spillere fra egne rækker. Både Danijel og Andreas forventes at få nogle store roller i den kommende sæson.

Selvom de henholdsvis kun er 20 og 19 år gamle, har de unge drenge en masse erfaring i Basketligaen. Danijel Marsenic skal spille hans femte sæson i Basketligaen, og Andreas Mortensens skal spille hans fjerde sæson for BMS Herlev.

I sidste sæson blev det til fine 3,2 point, 2,2 rebounds og 2,1 assist per kamp fra Danijel Marsenic. Mens Andreas Mortensen lavede 4,2 point og 1,3 rebound per kamp i sidste sæson.

Danijel, Andreas og resten af BMS Herlev-mandskabet spiller første kamp i sæsonen, når de skal en tur til Amagerhallen den 25. september klokken 14:30, hvor BK Amager venter.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen