fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev skriver med amerikaner

BMS Herlev har tilføjet amerikanske Eamonn Joyce til holdet.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

25-årige Eamonn Joyce er nyeste skud på stammen hos BMS Herlev.

Lørdag offentliggjorde sidste sæsons yngste mandskab i Basketligaen, at den 208 centimeter høje power forward Eamonn Joyce i den kommende sæson vil trække Herlev-trøjen over hovedet. Joyce vil være Herlevs eneste importspiller, skriver klubben på sin facebookside.

Joyce har efter college spillet professionelt basketball hos hollandske Almere Sailors og senest hos østrigske BK Dukes Klosterneuburg.

“Coach Adrian ville rigtig gerne have Eamonn, da han mener, at han vil passe perfekt ind på vores hold. Vi er derfor rigtig glade for at det lykkes. Eamonn bliver vores eneste import spiller i år, så det er vigtigt, at det er det rigtige match. Vi glæder os meget til at se Eamonn i aktion,” fortæller BMS Herlevs sportschef Jesper Lundin.

BMS Herlev-truppen ser i skrivende stund således ud: Danijel Marsenic, Mile Nedic, Andreas Mortensen, Johan Kyed Jensen, Lau Christoffersen, Nicklas Pedersen, Marqus Marion, Magnus Larsen, Morgan Brohammer, Lucas Kjær Meyer og Nikolaj Weuder.

Se mere om Basketligaens trupper her.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.