fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

BL: Lindbergs mystiske straffekast

HVAD SKETE DER?: I 5. DM semifinale leverede Christian Lindberg en ny type straffekast, der sjældent har set sit lige i basketligaen – og andre steder i verden! Bakken-spilleren eksekverede fire straffekast, som hopskud og ingen af de fire skud var i nærheden af at gå i kurven. Lindbergs procenter fra linien har godt nok  været i en kraftig nedadgående kurve siden han i sæsonen 2008/2009 spillede i Horsens IC og skød 74,4 procent.  De seneste to sæsoner, har han nemlig ligget på godt 30 procent. Et tal der ikke blev forbedret efter hans 0/4 præstation i førstnævnte kamp. Det virker dog stadigvæk mærkeligt, at en rutineret spiller som Christian Lindberg brænder på så overbevisende vis og så mange gange i samme kamp.

Ingen forklaring
Kort efter kampen udtalte Christian Lindberg meget kortfattet, at “et brændt skud er et brændt skud” til Fullcourt.dk. Bakken Bears’ tekniske coach Jakob Freil, der blandt andet står for spillernes mentale udvikling, udtalte sig også i DK4’s Crunch Time:

“Straffe er en særlig disciplin og Lindberg bringer sig ind i en kategori med Shaq O’Neal og Dwight Howard ved at lave en usædvanlig aktion. Helt konkret tror jeg, at Christian havde eksperimenteret med at lave en ny afvikling af sit skud for at løfte procenten, og det så ikke ud som om, det var nogen god idé for ham,” Sagde Jakob Freil, som ikke lagde synderligt meget i de opsigtsvækkende skud.

“Jeg hæftede mig ikke selv ret meget ved situationen, jeg har snakket med Lindberg om den i dag. Jeg var ikke opmærksom på hvor meget den situation måske har fyldt for nogen – for mig fyldte den ikke særlig meget,” lød det fra Freil.

 

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Deshawn Stephens skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med Dinamo Sassari.

Internationalt

Så er fremtiden på plads for Thomas Lærke, der drager mod sydens sol

Bakken Bears

BC Copenhagen fik ikke et ben til jorden, da Bakken Bears fredag aften gæstede Nørrebrohallen. Bears sejrede med hele 68-118.