fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

BL: Lindbergs mystiske straffekast

HVAD SKETE DER?: I 5. DM semifinale leverede Christian Lindberg en ny type straffekast, der sjældent har set sit lige i basketligaen – og andre steder i verden! Bakken-spilleren eksekverede fire straffekast, som hopskud og ingen af de fire skud var i nærheden af at gå i kurven. Lindbergs procenter fra linien har godt nok  været i en kraftig nedadgående kurve siden han i sæsonen 2008/2009 spillede i Horsens IC og skød 74,4 procent.  De seneste to sæsoner, har han nemlig ligget på godt 30 procent. Et tal der ikke blev forbedret efter hans 0/4 præstation i førstnævnte kamp. Det virker dog stadigvæk mærkeligt, at en rutineret spiller som Christian Lindberg brænder på så overbevisende vis og så mange gange i samme kamp.

Ingen forklaring
Kort efter kampen udtalte Christian Lindberg meget kortfattet, at “et brændt skud er et brændt skud” til Fullcourt.dk. Bakken Bears’ tekniske coach Jakob Freil, der blandt andet står for spillernes mentale udvikling, udtalte sig også i DK4’s Crunch Time:

“Straffe er en særlig disciplin og Lindberg bringer sig ind i en kategori med Shaq O’Neal og Dwight Howard ved at lave en usædvanlig aktion. Helt konkret tror jeg, at Christian havde eksperimenteret med at lave en ny afvikling af sit skud for at løfte procenten, og det så ikke ud som om, det var nogen god idé for ham,” Sagde Jakob Freil, som ikke lagde synderligt meget i de opsigtsvækkende skud.

“Jeg hæftede mig ikke selv ret meget ved situationen, jeg har snakket med Lindberg om den i dag. Jeg var ikke opmærksom på hvor meget den situation måske har fyldt for nogen – for mig fyldte den ikke særlig meget,” lød det fra Freil.

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Bakken Bears

Bakken Bears viste, hvor skabet skulle stå i dagens opgør mod Svendborg Rabbits. De sendte kaninerne retur til Svendborg med et nederlag på 112-83.

Bakken Bears

Bakken Bears har fundet erstatningen for Tony Carr, der tidligere på ugen blev solgt til Galil Gilboa. Nyeste mand på Bakken-holdkortet hedder Skyler Flatten...

Bakken Bears

Svendborg Rabbits, Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved bookede de fire billetter til årets semifinaler i pokalturneringen. Få et overblik over de...

Bakken Bears

Tony Carr er efter kun en halv sæson fortid hos Bakken Bears. Den amerikanske guard er blevet solgt til det israelske hold, Galil Gilboa,...

Bakken Bears

TV 2 Østjylland har lavet en TV-serie om Bakken Bears, hvor de har fulgt holdet i deres kamp om deltagelse i Basketball Champions League....

Bakken Bears

Gustav Knudsen var kampens spiller, da Bakken Bears overlegent slog BMS Herlev lørdag eftermiddag. Hør hvad det danske stortalent havde at sige efter kampen...

Bakken Bears

Bakken Bears leverede en præstation af høj kaliber, da de lørdag eftermiddag udspillede BMS Herlev med 95-66 på hjemmebane i Aarhus.