fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BL: Bonell Colas årets forsvarsspiller

Bonell Colas vendte i denne sæson tilbage til den gamle rede i Randers i nogle omgivelser der passer ham bedst. Dette kan man ihvertfald konstatere ved at kigge på denne sæsons præstationer i forhold til hans tidligere ophold i Værløse og Hørsholm 79ers.

Bonell har i denne sæson taget imponerende 427 rebounds i 29 kampe, og i gennemsnit 14,7 rebounds pr. kamp. Nærmeste udfordrer i rebounds statistikken er Darko Jukic der har taget 323 rebounds i 36 kampe.

Derudover har Bonell snittet 24.3 point pr. kamp, og har i alt haft 704 point sammenlagt i sæsonen inkl. slutspillet. Ikke nok med det har amerikaneren en effektivitet på 34.31 % hvilket er den suverænt bedste i ligaen. Nærmeste konkurent er Donald Rutherford med effektivitet på 26.03 %. Til sidst men ikke mindst har Colas hele 57 gange blocket sine modspillere i løbet af sæsonen.

Bonell Colas vandt afstemningen foran Skyler Bowlin fra Horsens IC og Frederik Hougaard Nielsen fra Bakken Bears.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.