fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bears Academy sender BK Amager hjem med et nederlag

Bears Academy løb med sejren i lørdagens første opgør i Basketligaen

ry-foto.dk - Fotograf: Per Bille.

Lørdag eftermiddag bød Vejlby-Risskov Hallen indenfor til basketball fra Basketligaen, da Bears Academy tog imod BK Amager, der havde taget weekendturen over Storebælt.

Begge klubber kom ind til dagens opgør med et nederlag i bagagen, så der var mere en blot point på spil i lørdagens kamp, da en sejr kunne give et selvtillidsboost.

Netop sejren løb Bears Academy med, da de slog gæsterne fra BK Amager med 85-74. Kampens topscorer blev hjemmeholdets Keane Thomann, der stod for 20 point. Hos gæsterne blev det Mitch Ray Pelissier, der løb med topscorertitlen, da han stod for 16 point.

Marius Kirkholt Sørensen havde en double-double med 11 rebounds og 10 assist. Han havde derudover 5 point.

Tæt start blev til pauseføring til hjemmeholdet

Kampen blev skudt i gang med en scoring fra hjemmeholdets Silas Oriane, der scorede kampens fem første point, inden gæsternes Mitch Ray Pelissier scorede på et trepointsforsøg.

Selvom Bears Academy startede kampen med et være foran 5-0, lykkedes det BK Amager at komme foran 5-9. Det lykkedes dem også, at vinde første periode med 14-15, selvom Bears Academy var tæt på – og til tider havde føringen – hele vejen igennem.

Det var dog Bears Academy, der kunne gå mest tilfredse til halvleg, da anden periode blev vundet 26-18.

Efter små tre minutter af anden periode var det helt lige, da stillingen var 24-24, men herefter lykkedes det Bears Academy at stikke en smule af.

Det tog ikke lang tid, og den uafgjorte stilling blev hurtigt til 32-26, og herfra kørte hjemmeholdet den stille og roligt hjem i resten af perioden til pausestillingen 40-33.

BK Amager sendt hjem med nederlag

BK Amager var dog ikke klar til at give op, og syv point er da heller ikke meget i en basketkamp, hvor alt kan ske.

Hjemmeholdets Daniel Lillehauge skød tredje periode i gang med en trepointsscoring, og dermed var de foran med ti point tidligt i anden halvleg.

BK Amager barberede langsomt forspringet ned, og halvvejs i tredje periode var de “kun” bagud med fire point ved stillingen 46-42, og dermed var håbet om de to point og sejren fortsat i live.

Det blev for alvor tæt med lidt under tre minutter tilbage af perioden, da BK Amager fik reduceret til 53-51, da Oscar Quackenbush scorede på sine to straffekastforsøg. Perioden sluttede dog med en fem points-føring til hjemmeholdet ved stillingen 59-54, da tredje periode endte 19-21 til BK Amager.

Bears Academy kørte sejren hjem i fjerde periode, der blev vundet 26-20, hvor det særligt var i de sidste minutter af kampen, hvor de med tre minutter tilbage af kampen var foran med 16 point.

Det hele endte dog med en 11-pointssejr til Bears Academy på 85-74.

Næste gang de to hold skal i aktion er for Bears Academys vedkommende d. 27 januar, hvor de skal besøge BC Copenhagen i Nørrebrohallen, mens BK Amager næste gang møder Horsens IC på hjemmebane d. 28 januar.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...

Basketligaen

Horsens IC snuppede endnu en sejr i denne sæson. Denne gang besejrede de Værløse, som nu kan vende tilbage til sjælland uden point. Kampen...