fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Copenhagen forstærker truppen med irsk landsholdsspiller

BC Copenhagen har forstærket truppen med den 24-årige irske landsholdsspiller Matt Treacy, der kommer til klubben efter en stærk sæson i den næstbedste irske række.

Foto: Fiba.basketball

BC Copenhagen er godt igang med oprustningen af truppen frem mod den kommende sæson, der skydes igang i midt september.

Klubben har nemlig præsenteret den 24-årige irer Matt Treacy som ny spiller.

Det har de oplyst på sin facebookside.

“Jeg glæder mig til den kommende sæson med BC Copenhagen. Jeg har fået gode ting fortalt om cheftræner Jesper Krone, kulturen i klubben og klubbens fans. Jeg ser frem til at opleve det i den kommende sæson,” udtaler hovedpersonen selv til klubbens facebookside.

Matt Treacy spillede senest for Moy Tolka Rovers Basketball Club i den næstbedste irske række, og der imponerede han stort med et snit på 22,7 point og 9,3 rebounds per kamp.

Treacy sluttede sæsonen med at blive kåret som “Irish Player of the Year” af fansene og kom på 1st Team All League All Stars.

Sammen med det irske A-landshold deltog Treacy desuden i den netop overståede Eurobasket 2025 præ-kvalifikationsrunde, som Danmark spillede sig videre fra.

Over fire kamp i kvalifikationsrunden blev det dog blot til 22 minutter på gulvet i alt. Modsat Danmark kom Irland ikke videre til den egentlige EM-kvalifikation, som der tirsdag var lodtrækning til.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...