Basketligaen top 10 – november

10.

På 10. pladsen har vi Oscar Quackenbush, der fandt Jordan Naughton, under kurven, efter et pick and roll. Naughton kvitterede herefter med et tungt dunk.

9.

QJ Peterson, en mand vi kommer til at se igen senere, udførte en skøn crossover inden han smed bolden mod sin makker Deshawn Stephens, der smed kuglen i nettet med maner.

8.

På 8. pladsen har vi, Jahmal Jones, der lukkede kampen med en sen kniv i hjertet på Værløse, som ellers havde spillet en solid kamp.

7.

7. pladsen er indtaget af Bertrand Awana, der fortalte Deng Geu, at han bestemt ikke var inviteret til et gratis lay-up. Tværtimod smed Awana, Geu på porten ikke én, men to gange.

6.

På 6. pladsen har vi igen QJ Peterson, der gør hvad han gør bedst. Med uhyggelig acceleration satte han Mads Bro Hansen af. Nikolas Skouen forsøgte at møde ham ved kurven, men måtte indse at hans genetiske potentiale aldrig vil tillade et sådant møde i de luftlag.

5.

5. pladsen er indtaget af Brandon Tabb og Jacob Enevold Jensen. Førstnævnte tog Bears Academy tilbage til skolegården med et skønt move, og en assist som Enevold afsluttede med et dunk.

4.

4. pladsen tog Nikolas Skouen og Gage Davies, der nægtede at tabe i et sandt vanvidsopgør. Dybt inde i double overtime træk Nikolas Skouen op fra dyb og sank en iskold treer med otte sekunder igen. Gage Davies var ikke klar på det, så han tog bolden til kurven, lagde den i, og forcerede triple overtime. Bears Academy vandt sensationelt kampen. Marius Sørensen slog desuden assistrekorden for en enkel kamp med 25 assists – den tidligere rekord var 16.

3.

QJ, QJ, QJ – han gør det igen. Her som scorer, eller rettere pilot for man skal have certifikat, før man kan bevæge sig i de luftlag. Med voldsom springkræft afsluttede han et skønt ally-oop og viste sine vanvittige atletiske evner.

2.

David Efianayi tager andenpladsen med et svæv af en anden verden. Igen måtte Bears Academy tillade et highlight. Efianayi drev bolden mod kurven, hvorefter han tog afsæt og tæskede bolden i nettet.

1.

Førstepladsen tager Jonathan Jeanne sig af. Air Franch viser igen, hvor alsidig og koldblodig han er. Efter at Brantley Bynum fik slået bolden løs, ragede Jeanne den til sig for øjnene af Esben Reinholt. Herefter brugte han sin fysik til at levere et monsterdunk i skallen på FOG Næstved. Det var samtidigt kniven i hjertet på Næstved, der så ud til at lave et sent comeback.

 

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Se andre spændende artikler