fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken skulle kæmpe for en sejr

Bakken Bears gæstede mandag aften Hørsholm, og nemt blev det ikke for de forsvarende mestre. Nordsjællænderne har flere gange i denne sæson formået at presse de store hold i ligaen, og senest blev det til en sejr over Svendborg Rabbits, da de gæstede Fire Arene i en af de sidste kampe i grundspillet. Kampen mod Bakken Bears var ikke en undtagelse.

På trods af at Hørsholm efter få minutter mistede deres cheftræner efter to hurtige tekniske fejl, fik Bakken kamp til stregen. Dette betød at de forsvarende mestre skulle kæmpe sig til en sejr. Kampen var utrolig tæt i løbet af alle fire perioder, men i de afgørende minutter af fjerde periode fejlede Hørsholm i flere omgang, og her slog rutinen til hos Bakken Bears.

Hørsholm kommer altid velforberedte og i aften kæmpede de hele kampen igennem, hvilket jo altid hjælper. For os er Hørsholm den længste udebane tur og ligegyldigt hvordan man vender og drejer det byder en hverdagskamp på udebane altid på udfordringer.

Jeg syntes vi laver nogle gode plays på vigtige tidspunkter og især Charlie og Jens kommer stort op med henholdsvis rebounds og steals i crunchtime.

Bakken Bears fører serien 2-0, men Iversen ser ingen fordele i at Hørsholm kommer ind til kampen, og har intet at tabe længere idet man allerede er baggud med to nederlag.

Vi er foran 2-0 og Hørsholm er på udebane, jeg vil i modsætning til dig mene at de i høj grad er presset. Som du selv skriver i spørgsmålet er det en vind eller forsvind for dem. Selvfølgelig er der pres på os men jeg syntes bare det er lækkert at spille kampe med nerve på og jeg glæder mig til på torsdag.

Afslutter Nicolai Iversen fra Bakken Bears med at fortælle til Fullcourt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.