fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken henter college-stjerne

Bakken Bears har tilføjet en ny, vigtig brik i bestræbelserne på europæisk succes og det danske mesterskab. Massachusetts Minutemen-stjernen Trey Davis er hentet til Aarhus, og den 183 centimeter høje guard kommer med et flot cv fra UMass, der spiller i den stærke Atlantic 10 Division.

Davis var i hans senior year den ubestridte stjerne på holdet, hvor han snittede hele 18,7 point, 4,6 rebounds, 3,2 assists og 1,2 steals per kamp. Det gjorde ham førende i point og assists, mens han lå nummer to på rebounds og steals på den interne liste på UMass. Davis skød 39,1% fra gulvet, 36,6% bag trepointslinjen og 87,6% på free throw.

UMass havde ikke den bedste sæson, hvor de sluttede sæsonen med en record på 14-18 samlet og 6-12 i Atlantic 10. De endte med 10. seed i divisionen ud af 14 mulige, men de formåede alligevel at slå 7. seedet Rhode Island ud af 2. runde. Kvartfinalen blev dog endestationen, hvor 2. seedet VCU var for stor en mundfuld. Davis scorede 20 point i begge opgør.

Med tilføjelsen af 23-årige Davis forventer Bakken kun en stor forward til den kommende sæson. En jagt sportsdirektør Michael Piloz ifølge Stiften.dk nu intensiverer. Truppen til den kommende sæson er som følger:

Guards: Adama Darboe, Kristoffer Løwenstein, Marius Sørensen, Mathias Thibault, Trey Davis og Thomas Lærke.

Forwards: David Kristensen, Dwayne Benjamin, Morten Sahlertz, Nicolai Iversen og Sylvester Berg.

Centers: Chris Christoffersen, Keane Thomann og Michel Diouf.

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.

Bakken Bears

Gustav Knudsen leverede endnu en stor præstation for Bakken Bears, da BK Amager lørdag tabte til de forsvarende danske mestre med cifrene 89-70.