fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Tidligere Bakken Bears-spiller tæt på skifte til Liga ACB

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Foto: Basketball Champions League

25-årige Hayden Dalton kommer snart til at skulle spille i en af Europas stærkeste basketballligaer. Den amerikanske power forward har ifølge Eurohoops.net landet et skifte til Hereda San Pablo Burgos, der spiller i den spanske Liga ACB. San Pablo Burgos befinder sig i øjeblikket på en 16. plads i den stærke spanske liga.

Udover den hjemlige liga, spiller Hereda San Pablo Burgos også i Basketball Champions League – en turnering, som Dalton har masser af erfaring fra. Amerikaneren har 49 kampe for tjekkiske ERA Nymburk i Basketball Champions League på sit CV og kommer nu til en klub, der har nydt stor succes i netop BCL. San Pablo Burgos har vundet den europæiske turnering i de seneste to sæsoner.

Hayden Dalton indledte sæson 2021/22 hos Cedevita Olimpija i Slovenien og havde udsigt til at skulle deltage i 7DAYS EuroCup for første gang i karrieren. Blot to måneder efter han blev offentliggjort i klubben, blev de to parter enige om at rive kontrakten over. I oktober skrev Dalton så under med franske JL Bourg, hvor han fik sin debut i EuroCup. Det blev dog til et succesfattigt ophold.

Nu går turen til San Pablo Burgos, hvor han skal hjælpe klubben med at vinde Basketball Champions League for tredje sæson i streg, mens klubben fra det nordlige Spanien pt. er nedrykningstruet i den hjemlige liga.

Hayden Dalton´s europæiske basketballhistorie startede hos Bakken Bears. Amerikaneren kom til Danmark efter tre år på college hos University of Wyoming, og Dalton spillede en ganske udmærket debutsæson hos den danske mastodont. Den 204 centimeter høje amerikaner snittede 11,1 points, 6,1 rebounds og 2,2 assists i 33 kampe for Bjørnene. Sæsonen i Danmark sluttede med et dansk mesterskab.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Bakken Bears

Den danske landsholdsguard Noah Churchill skifter til de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, på to-årig kontrakt med en option på et år mere.

Bakken Bears

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.

Bakken Bears

30-årige Florian Wedell er ny assistenttræner for Bakken Bears. Tyske Wedell erstatter David Gomez, der har fået et nyt job i Japan.

Internationalt

Noah Churchill stopper i den spanske UCAM Murcia efter to sæson i det østlige Spanien.

Bakken Bears

Bakken Bears-profilen Marvelle Harris har skrevet under på en kontrakt med Fukuoka Rizing Zephyr i den næstbedste japanske række.

Internationalt

ZZ Leiden, der har Asbjørn Midtgaard på holdet, sejrede lørdag i det andet finalebrag mod Donar Groningen og er dermed mestre i BNXT-ligaen.

Bakken Bears

Skyler Bowlin vil i de kommende to sæsoner tørne ud for Bakken Bears. Skiftet til Aarhus har delt vandene, idet amerikaneren tidligere i karrieren...