fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Optakt: Bakken Bears mod Hapoel Jerusalem

Bakken Bears spiller den første hjemmebanekamp i dette års Champions League i Ceres Arena tirsdag aften mod israelske Hapoel Jerusalem

Foto: championsleague.basketball

Tirsdag aften er der igen Champions League-basketball i smilets by, Aarhus.

Ceres Arena danner rammen om tirsdagens opgør mellem Bakken Bears og israelske Hapoel Jerusalem, der skydes i gang klokken 18:00.

Det er for begge klubbers vedkommende den tredje kamp i dette års gruppespil, og for Bakken Bears er det den første hjemmekamp, da både kampene mod tyske Ludwigsburg og tyrkiske Darüssafaka var på udebane.

Der er tale om to hold, der ikke har fået den sæsonstart, de kunne have ønsket sig, da begge klubber har kæmpet med at få de resultater, der nu engang forventes af dem.

Bakken Bears, der gik ubesejret igennem Basketligaens grundspil i sidste sæson, har allerede tabt to kampe i denne sæson, og de har ligeledes tabt de to første kampe i årets Champions League.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Hapoel Jerusalem har også haft en svær sæsonstart.

De har spillet fire kampe i den hjemlige liga, og de har tabt to af dem – hertil skal det tilføjes at de plejer at spille med, hvor det er allersjovest.

I Champions League-gruppespillet har de fået en blandet start.

De åbnede med en sejr over tyrkiske Darüssafaka, hvor de leverede et flot comeback. I den anden kamp måtte de – ligesom Bakken Bears – se sig slået af gruppens tophold Ludwigsburg.

Hvem skal vi regne med?

Det er altså to pressede mandskaber, der krydser klinger tirsdag aften.

I Basketball Champions League har Bakken Bears’ topscorere været Ryan Evans og Tony Carr, der henholdsvis snitter 13,5 og 12,5 point per kamp.

Annonce. Scroll for at læse videre.

De to første kampe har imidlertid været svære. Det har de især grundet problemer med at følge med i reboundspillet samt har de haft nogle lave skudprocenter.

Den første kamp mod Ludwigsburg tabte de reboundkampen med 51-28, og i anden kamp mod Darüssafaka tabte de 44-35.

Gæsternes topscorer i Basketball Champions League har været den amerikanske center Zach Hankins, der har snittet 14 point og syv rebounds i klubbens to første kampe.

Gruppens andre to hold spiller d. 2 november i Istanbul, hvor Darüssafaka tager imod Ludwigsburg.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Deshawn Stephens skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med Dinamo Sassari.

Internationalt

Så er fremtiden på plads for Thomas Lærke, der drager mod sydens sol

Bakken Bears

BC Copenhagen fik ikke et ben til jorden, da Bakken Bears fredag aften gæstede Nørrebrohallen. Bears sejrede med hele 68-118.

Bakken Bears

Bakken Bears tabte deres tredje Champions League-kamp i streg til Hapoel Jerusalem. På den måde er Bakken Bears stadigvæk sejrsløse i deres europæiske gruppespil.

Bakken Bears

BMS Herlev overraskede stort, da de onsdag aften besejrede Bakken Bears med cifrene 78-71.