fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears kvalifikationskamp er aflyst grundet COVID-19

Bakken Bears skulle spille Champions League kvalifikation i Israel, men kampen er nu udsat på ubestemt tid

Bakken skal møde Hapoel Tel Aviv i Champions League-kvalifikationen. Kvalifikationen skulle som sædvanligt afgøres over to kampe – hjemme og ude, men er blevet aflyst grundet den nuværende pandemi. Dette betyder, at kvalifikationen skal afgøres over én kamp. Hvor den skal spilles er endnu uvist.

Siden 18. marts har det ikke været muligt for udlændinge at rejse ind i Israel, hvilket naturligvis har været en vedvarende problemstilling i forhold til at få kampen afviklet.

Sportsdirektør for Bakken Michael Piloz har i denne sammenhæng udtalt til Aarhus Stiftstidende:

”Mit gæt er, at det dermed bliver uden tilskuere på lægterne, men vi ved det ikke endnu. Og vi ved ikke engang hvor kampen skal spilles, det får vi at vide sidst på ugen”

Problemer med forberedelse

COVID-19 har ligeledes vanskeliggjort Bakkens muligheder for at spille træningskampe, der ellers har været planlagt i Letland og Holland.

Letland er i øjeblikket på den ”røde liste”, hvilket betyder at indrejsende skal i karantæne ved ankomst, hvilket formentligt vil medføre, at kampene i Letland ikke bliver en realitet.

Til gengæld vil de to træningskampe mod Groningen i Holland formentligt blive afholdt.

Bakkens Champions League kvalifikation mod netop Hapoel Tel Aviv var planlagt at skulle foregå 22. og 25. september, men er nu udskudt på ubestemt tid. En ny dato vil blive fastsat senere på ugen.

Skulle Bakken formå at avancere sig, skal de møde et belgisk eller polsk hold i 2. kvalifikationsrunde.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig et godt udgangspunkt, da de fredag aften besejrede Newcastle Eagles med 87-92 i den første af to kvartfinaler i European...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.

Bakken Bears

Bakken Bears meddeler tirsdag, at der er få billetter tilbage til braget i ENBL mod hollandske Landstede Hammers.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede fredag aften førstepladsen i grundspillet i Basketligaen, da de besejrede Randers Cimbria med 109-84 efter en dramatisk kamp, hvor dommerne kom...

Bakken Bears

Ryan Evans spillede måske sin bedste kamp i denne sæson, da Bakken Bears lørdag udspillede Værløse Blue Hawks med 76-98.