fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Bakken Bears vinder sikkert over Aalborg

En god start og første periode gjorde at Bakken Bears kunne skrive en sikker sejr på kontoen lørdag efter middag i Aalborg.

Chris Christoffersen - Bakken Bears - Mikkel Thomasen

Pressemeddelelse: På trods af et program, der har givet dem ni kampe på 19 dage var det et tændt Bakken Bears hold, der dukkede op i Aalborg lørdag eftermiddag og tog en sikker 80-96 sejr med hjem til Aarhus.

De første 10 minutter af kampen var tætte, men i løbet af anden periode begyndte Bakkens presforsvar at stresse vikingerne, og på to minutter blev 19-22 til 19-34. Det var den danske trio Morten Sahlertz, Søren Ege og Sebastian Åris der stod for alle pointene i Bakkens stime, der reelt afgjorde kampen.

Flere gange forsøgte Vikings, med en bravt kæmpende Joe Burton i spidsen, at komme tilbage i kampen. Burton havde imponerende 32 point og 20 rebounds, men på en eftermiddag hvor ligatopscorer Joey Haywood aldrig rigtigt fandt niveauet, var det ikke nok til at true Bakken.

For Bakken var det kollektivet, der vandt kampen, da coach Touminen skiftede meget ud, og der var da også fem spillere med mere end 10 point, herunder Kenny Barker med 22, Brandon Penn med 21 og Morten Sahlertz 16.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...