fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Bakken Bears vinder sikkert over Aalborg

En god start og første periode gjorde at Bakken Bears kunne skrive en sikker sejr på kontoen lørdag efter middag i Aalborg.

Chris Christoffersen - Bakken Bears - Mikkel Thomasen

Pressemeddelelse: På trods af et program, der har givet dem ni kampe på 19 dage var det et tændt Bakken Bears hold, der dukkede op i Aalborg lørdag eftermiddag og tog en sikker 80-96 sejr med hjem til Aarhus.

De første 10 minutter af kampen var tætte, men i løbet af anden periode begyndte Bakkens presforsvar at stresse vikingerne, og på to minutter blev 19-22 til 19-34. Det var den danske trio Morten Sahlertz, Søren Ege og Sebastian Åris der stod for alle pointene i Bakkens stime, der reelt afgjorde kampen.

Flere gange forsøgte Vikings, med en bravt kæmpende Joe Burton i spidsen, at komme tilbage i kampen. Burton havde imponerende 32 point og 20 rebounds, men på en eftermiddag hvor ligatopscorer Joey Haywood aldrig rigtigt fandt niveauet, var det ikke nok til at true Bakken.

For Bakken var det kollektivet, der vandt kampen, da coach Touminen skiftede meget ud, og der var da også fem spillere med mere end 10 point, herunder Kenny Barker med 22, Brandon Penn med 21 og Morten Sahlertz 16.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.