fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears tager afsked med Israel Martín

Selvom Bakken Bears havde en ret succesfuld sæson, så må det alligevel have været en enorm skuffelse ikke at vinde mesterskabet for andet år i træk. Derfor lå de naturlige tanker om et trænerskifte i Aarhus-klubben.

Det bliver nu en kendsgerning ifølge en pressemeddelelse fra klubben. Israel Martín udtrykte ellers håb og lyst til at fortsætte da vi fangede ham lige efter den syvende DM-finale. Men i sidste ende har det været op til ledelsen i klubben, at vurdere om man havde brug for noget nyt.

Bakken Bears’ sportsdirektør, Michael Piloz fortæller:

”I forbindelse med evalueringen af sæsonen 2015/16 er vi blevet enige om at vi ikke var hinandens optimale fit. Derfor er vi blevet enige om at afbryde samarbejdet. Jeg er sikker på at coach Martin har en god karriere foran sig og ønsker ham alt det bedste. For Bakken Bears’ vedkommende vil vi finde ud af præcist hvad vi har brug for i forbindelse med coachjobbet fremadrettet.”
Dermed skal Bakken Bears på udkig efter en træner, og formentlig en der kan give dem mesterskabet tilbage til Aarhus.

Israel Martín smækker dog ikke med døren, og udviser stor taknemmelighed for hans tid i Aarhus.
”Det har været et godt år med fantastiske oplevelser i hele sæsonen. Vi havde gode ture, virkelig store øjeblikket i FIBA Europe Cup, hvor vi fik store resultater. I Basketligaen konkurrerede vi helt til slut, men kunne desværre ikke få guldmedaljen med. Overordnet set var det en af mine bedste sæsoner som head coach, jeg nød hver træning og kamp. Tak for spillerne for deres indsats, til coaching staben, kontoret og de frivillige. Specielt tak til Claus Hommelhoff, Steffen Wich og Michael Piloz for at give mig muligheden for at bidrage og vokse som person og coach. Jeg ønsker det bedste for alle og stor succes i den kommende sæson. Go Bears.”

Selvom det ikke blev til en DM-titel for Israel Martín, så må han trøste sig med at han blev kåret som årets træner i Basketligaen, og trods alt vandt pokalturneringen med Bakken Bears.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.

Bakken Bears

Gustav Knudsen leverede endnu en stor præstation for Bakken Bears, da BK Amager lørdag tabte til de forsvarende danske mestre med cifrene 89-70.