fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears slog 3er rekorden mod SISU

Ingen havde vel forventet andet end en solid Bakken Bears-sejr mod SISU i går. Men den blev dog ikke så stor som deres første 2 kamp i sæsonen.

Det startede som vanligt, med et Bakken-mandskab der bare moste igennem. Men selvom de havde hul igennem nettet, så havde SISU faktisk også held med at score relativt mange point. Men når man i den anden indkassere 34 point på en periode, så var de 21 SISU formåede at lave, ikke ret meget.

Det blev mere jævnbyrdigt i 2. periode, hvor hjemmeholdet ligeledes fik roteret noget mere, så alle mand kom på banen. SISU fortsatte deres ret solide offensive kamp, men forsvars mæssigt, kunne de slet ikke stå mål med Bakkens ditto. For bjørnene indledte et sandt bombardement af 3 point skud. I sær Morten Sahlertz kom ind og skød helt vanvittigt bag linjen. Han ramte 8 ud af 9 forsøg, og det hjalp altså godt med til at Bakken Bears kunne slå rekorden for flest ramte 3ere i en kamp i basketligaen.

De overgik dermed Svendborg Rabbits, der er i 2004 ramte 19 stk. i en kamp mod Aab Basket.

Der var derfor intet spænding om kampens udfald, og hjemmeholdet nåede for 3. kamp i træk 100 point. Det er heller aldrig før sket i basketligaens historie, at et hold har fået så god en start på sæsonen. Kampens resultat lød på 107-82.

Frederik Rungby spillede en god kamp for SISU, med 21 point, 10 rebounds, 2 assist og 2 steals.

Næste kamp for de mandskaber er i weekenden, når Bakken Bears, lørdag drager til Hørsholm. SISU får besøg af Svendborg på søndag.

Foto: Vildmedfoto.dk

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Bakken Bears

Bakken Bears viste, hvor skabet skulle stå i dagens opgør mod Svendborg Rabbits. De sendte kaninerne retur til Svendborg med et nederlag på 112-83.

Bakken Bears

Bakken Bears har fundet erstatningen for Tony Carr, der tidligere på ugen blev solgt til Galil Gilboa. Nyeste mand på Bakken-holdkortet hedder Skyler Flatten...

Bakken Bears

Svendborg Rabbits, Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved bookede de fire billetter til årets semifinaler i pokalturneringen. Få et overblik over de...

Bakken Bears

Tony Carr er efter kun en halv sæson fortid hos Bakken Bears. Den amerikanske guard er blevet solgt til det israelske hold, Galil Gilboa,...

Bakken Bears

TV 2 Østjylland har lavet en TV-serie om Bakken Bears, hvor de har fulgt holdet i deres kamp om deltagelse i Basketball Champions League....

Bakken Bears

Gustav Knudsen var kampens spiller, da Bakken Bears overlegent slog BMS Herlev lørdag eftermiddag. Hør hvad det danske stortalent havde at sige efter kampen...

Bakken Bears

Bakken Bears leverede en præstation af høj kaliber, da de lørdag eftermiddag udspillede BMS Herlev med 95-66 på hjemmebane i Aarhus.