fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede overlegent trods hæderlig første halvleg af Værløse

Værløse Blue Hawks viste lovende takter i kampens første 25 minutter, da de torsdag mødte Bakken Bears, men måtte sande, at aarhusianerne var en for stor mundfuld. Bakken sejrede med 79-103.

Foto: @Basketfotografen

Værløse Blue Hawks er fortsat uden sejr i Playoff A.

Torsdag led Værløse endnu et nederlag i slutspillet, da de hjemme i Søndersøhallen som forventet måtte se sig besejret af de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, med 79-103.

Værløse har altså endnu ikke smagt sejrens sødme i Playoff A, men ligesom i de foregående tre kampe havde Værløse sine momenter i kampen.

Værløse Blue Hawks leverede nemlig en hæderlig første halvleg, hvor de holdt Bakken Bears fra fadet og endda vandt første periode med 24-23. Bakken Bears kunne trods en jævnbyrdig start på opgøret gå til pause med en smal føring på 42-47, men værterne kunne bestemt være tilfredse.

Lovende Værløse-start på anden halvleg

Hjemmeholdet fortsatte de lovende takter i de første knap seks minutter af anden halvleg, hvor Bakken-føringen var status quo, men periodens sidste fire minutter blev dyre for Værløse, som blev sat til vægs. Værløse gik i stå, mens Bakken accelererede.

Det betød, at Værløse måtte gå ind til fjerde periode nede med 55-75, og det kom de ikke tilbage fra.

Med sejren er Bakken Bears ligesom Horsens IC sikre på en plads i semifinalerne.

Bakkens Sylvester Berg var kampens omdrejningspunkt med 19 point og 16 rebounds. Syv af disse blev hentet i den offensive ende.

Gustav Knudsen fulgte op med 18 point for Bjørnene. Noah Churchill sluttede med 14 point, seks rebounds, otte assists og to steals.

For Værløse udmærkede Adam Heede-Andersen sig med 19 point og ni assists.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.