fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC forlænger vild sejrsstime og er semifinaleklar

Horsens IC har stadig ikke tabt en kamp i Basketligaen i 2024. Torsdag blev Team FOG Næstved besejret med 90-87.

Foto: MJ Horsens

13. sejr i træk i Basketligaen og en plads i Basketligaens semifinaler.

Folkene i og omkring Horsens IC kan med god grund have et stort smil på læberne fredag, efter de torsdag aften hentede endnu en sejr i Basketligaen og dermed er sikre på en af de fire pladser i Basketligaens semifinaler.

De Gule slog Team FOG Næstved på hjemmebane med 90-87 og har nu ikke tabt en kamp i Basketligaen siden den 11. december. Stimen er nu på 13 sejre i Basketligaen i træk, hvilket vidner om et hold, der rammer formtoppen på det helt perfekte tidspunkt.

HIC var foran i langt størstedelen af kampen og kunne tilmed gå til pause komfortabelt i front med stillingen 51-38, men holdet fra Sydsjælland leverede en stor fjerde periode. Fjerde periode blev vundet med 17-27, men det var lige nøjagtigt ikke nok til en udebanesejr.

Næstved havde muligheden for at udligne stillingen med en buzzer beater, men de fremmødte HIC-fans kunne ånde lettet op, da Næstveds Daivien Williamson missede en dyb treer efter en super forsvarssekvens af hjemmeholdet.

HIC-stjernen Gage Davis toppede statistikkerne med 28 point og 12 rebounds. Liam Churchill sluttede med 18 point. For gæsterne var Gus Okafor varm med 23 point, syv rebounds og syv assists.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.