fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears på førstepladsen efter storsejr

Bakken Bears dominerede rivalerne fra Horsens og rykker med en 33-points sejr op på førstepladsen i Playoff A.

Bakken Bears vs Randers Cimbria, basketball

Mandag eftermiddag var der rivalopgør i det jyske, da Bakken Bears husede Horsens IC i holdenes fjerde indbyrdes opgør i år. Kampen blev dog aldrig spændende, da Bears dominerede fra start til slut.

Med en 33-points sejr brød Bjørnene HIC’s to-kampes sejrsstime og vandt rivalopgøret for fjerde gang i år. Det er Bears’ fjerde sejr i streg og deres syvende sejr i deres sidste otte kampe.

Bears har været næsten umulige at slå på hjemmebane i år. Det er holdets 12 sejr ud af 13 mulige i Aarhus. Holdets eneste hjemmebanenederlag kom tidligt på sæsonen i mod Team FOG Næstved, der vandt med blot to point.

Magtdemonstration af Bears

Hjemmeholdet, der med en sejr ville indtage førstepladsen i Playoff A, var klar fra start og åbnede med en 11-2 føring i første periode. Bjørnene havde skabt momentum, og herfra så de sig sig aldrig tilbage. Med stærkt forsvar holdte Aarhus-holdet rivalerne på blot 13 point i kampens første ti minutter imod deres 22.

I anden periode var det til gengæld Bears’ angreb, der brillierede og leverede 31 point. Amerikanske Skyler Bowlin åbnede perioden med fem hurtige point og ledte et 12-0 run. Efter 14 minutter var føringen altså på 34-13, og HIC havde endnu ikke formået at score i anden periode.

Det skete dog efter fire minutters spil, hvor HIC begyndte at få lidt point på tavlen. Med fire sekunder tilbage ramte Skyler Bowlin sit andet 3-pointsskud i perioden og sendte holdene til pause på stillingen 53-31.

Med en 22-points føring til halvleg var kampen stort set afgjort. Bjørnene tog aldrig foden fra speederen og fortsatte deres flotte spil i anden halvleg. De vandt både tredje og fjerde periode med henholdsvis fem og seks point og endte med en sejr på 93-60.

Darko Jukic blev kampens helt store stjerne og sluttede med imponerende 21 point, fem assist og fire rebounds. Derudover leverede Elijah Childs en flot præstation fra bænken. Han endte på 15 point, 11 rebounds, tre steals og to blocks.

Kamp om førstepladsen og hjemmebanefordel

Bears ligger efter sejren på en delt førsteplads med Team FOG Næstved, begge hold med 44 point. Bears har dog spillet en kamp mindre og vil ligge alene på førstepladsen med en sejr.

Med to sejre i Bears’ sidste tre kampe er de sikre på at slutte på førstepladsen og dermed få hjemmebanefordel i semifinalerne. I deres sidste tre kampe skal de møde Svendborg Rabbits to gange og BMS Herlev én gang.

Første kamp spilles onsdag d. 13 april kl. 19 i Svendborg. Anden gang er det i Aarhus d. 17 april kl. 18:30. Slutspillets sidste kamp spilles d. 20 april i mod BMS Herlev på hjemmebane. De forsvarende mestre har altså god mulighed for selv at sikre sig førstepladsen.

Highlights fra kampen kan ses her

Skrevet af

Jeg er 22 år gammel og er bosat i Holstebro. Jeg elsker NBA og har fulgt med siden 2016.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Nyhedsoversigt

Horsens IC har forlænget med Marius Kirkholt Sørensen, der dermed går ind til sin anden sæson i HIC.

Bakken Bears

Tobias Hemmersam vil i den kommende sæson være dobbeltlicensspiller og dermed have muligheden for at spille for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Bakken Bears

Bakken Bears har gaflet 33-årige Urald King, der senest spillede i Østrig.