fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears holder liv i finalepladsen

Det Aarhusianske mandskab Bakken Bears overlevede første “matchbold” i Forum Horsens, da Horsens IC blev besejret forholdsvis let med 104-87.

Bakken Bears - Thomas Lærke - Per Wied

De forsvarende mestre vinder komfortabelt ude over Horsens, og er nu snublende tæt på at gentage semifinaleserien fra sidste år. Her var Bakken ligeledes bagud 1-2, og vendte serien til deres fordel.

Kampens afgørelse faldt allerede i anden periode som gæsterne vandt med 37-18, og en føring ved pausen på hele 61-39!. Bakken ramte på stort alt hvad de sendte af sted, i en kamp som de skød 54% for tre (14/26). Især Thomas Laerke havde en formidabel kamp med 27 point, heraf 6/7 bag trepointslinjen.

Hjemmeholdet får aldrig nogensinde spillet til at flyde, hvilket gør at Bakken tidligt kan lukke kampen til deres fordel.

Horsens får dog reduceret føring i fjerde periode, men ikke nok til overhovedet at komme i nærheden af Bakken Bears. Bakken vinder derfor kampen, og der venter nu et yderst spændende opgør på mandag i Aarhus.

Topscorer for Horsens blev Vedran Borovcanin med 21 point. For Bakken Bears blev Thomas Laerke mest scorende med hans 27 point, hvilket også gjorde ham til kampens topscorer.

Nu venter den femte og altafgørende kamp på mandag i Veljby Risskov Hallen, hvor Bakken Bears skal forsøge at genskabe sidste års semfinaleserie mellem de to mandskaber.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.