Bakken Bears holder liv i finalepladsen

Det Aarhusianske mandskab Bakken Bears overlevede første “matchbold” i Forum Horsens, da Horsens IC blev besejret forholdsvis let med 104-87.

Bakken Bears - Thomas Lærke - Per Wied

De forsvarende mestre vinder komfortabelt ude over Horsens, og er nu snublende tæt på at gentage semifinaleserien fra sidste år. Her var Bakken ligeledes bagud 1-2, og vendte serien til deres fordel.

Kampens afgørelse faldt allerede i anden periode som gæsterne vandt med 37-18, og en føring ved pausen på hele 61-39!. Bakken ramte på stort alt hvad de sendte af sted, i en kamp som de skød 54% for tre (14/26). Især Thomas Laerke havde en formidabel kamp med 27 point, heraf 6/7 bag trepointslinjen.

Hjemmeholdet får aldrig nogensinde spillet til at flyde, hvilket gør at Bakken tidligt kan lukke kampen til deres fordel.

Horsens får dog reduceret føring i fjerde periode, men ikke nok til overhovedet at komme i nærheden af Bakken Bears. Bakken vinder derfor kampen, og der venter nu et yderst spændende opgør på mandag i Aarhus.

Topscorer for Horsens blev Vedran Borovcanin med 21 point. For Bakken Bears blev Thomas Laerke mest scorende med hans 27 point, hvilket også gjorde ham til kampens topscorer.

Nu venter den femte og altafgørende kamp på mandag i Veljby Risskov Hallen, hvor Bakken Bears skal forsøge at genskabe sidste års semfinaleserie mellem de to mandskaber.

(Foto: Per Wied)

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Estiske Keila Coolbet blev sat på plads af Bakken Bears, der sejrede på udebane med cifrene 48-82.

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Bakken Bears kom godt fra land i den nye sæson i European North Basketball League, da engelske Bristol Flyers blev slået med 83-72.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.