fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears holder liv i finalepladsen

Det Aarhusianske mandskab Bakken Bears overlevede første “matchbold” i Forum Horsens, da Horsens IC blev besejret forholdsvis let med 104-87.

Bakken Bears - Thomas Lærke - Per Wied

De forsvarende mestre vinder komfortabelt ude over Horsens, og er nu snublende tæt på at gentage semifinaleserien fra sidste år. Her var Bakken ligeledes bagud 1-2, og vendte serien til deres fordel.

Kampens afgørelse faldt allerede i anden periode som gæsterne vandt med 37-18, og en føring ved pausen på hele 61-39!. Bakken ramte på stort alt hvad de sendte af sted, i en kamp som de skød 54% for tre (14/26). Især Thomas Laerke havde en formidabel kamp med 27 point, heraf 6/7 bag trepointslinjen.

Hjemmeholdet får aldrig nogensinde spillet til at flyde, hvilket gør at Bakken tidligt kan lukke kampen til deres fordel.

Horsens får dog reduceret føring i fjerde periode, men ikke nok til overhovedet at komme i nærheden af Bakken Bears. Bakken vinder derfor kampen, og der venter nu et yderst spændende opgør på mandag i Aarhus.

Topscorer for Horsens blev Vedran Borovcanin med 21 point. For Bakken Bears blev Thomas Laerke mest scorende med hans 27 point, hvilket også gjorde ham til kampens topscorer.

Nu venter den femte og altafgørende kamp på mandag i Veljby Risskov Hallen, hvor Bakken Bears skal forsøge at genskabe sidste års semfinaleserie mellem de to mandskaber.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalmestre, efter de i årets pokalfinale udspillede Randers Cimbria med 82-61. Bakken Bears gjorde det onde ved rivalerne fra Randers og...

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.