fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Almir Zeco – Kæmpe sejr til holdet, vigtigt med selvtillid før slutspillet

SISU fik onsdag aften en vigtig sejr over Hørsholm 79ers der bringer københavnerne oppe på en femte plads.

SISU - Almir Zeco - James Hjertholm

Sejren over Hørsholm 79ers kommer på et godt tidspunkt for SISU der i sidste runde tabte til Randers Cimbira. Samtidigt var holdets profiler Mickey Dennis og Mikael Vincents Nielsen igen klar til kamp, hvilket kun var en bonus for københavnerne.

– Det var en utrolig vigtig sejr for os idet alle hold på tabellen fra 5. til 8. pladsen kæmper om de samme pladser i forhold til slutspillet, fortæller Almir Zeco til Fullcourt og fortsætter.

– Vi vandt over et meget godt og aggressivt hold i Hørsholm hvilket var vigtigt for os da vi tabte til Randers Cimbria i sidste kamp, hvor vi manglede et par spillere pga. skader og sygdom. Til kampen var alle vores spillere klar undtagen Philip Bo.

Læs også: Alex Murphy – Ingen undskyldninger, Peter Møller – Godt med selvtillid

Udover sejren synes cheftræneren at det er dejligt at føre selvtillid på kontoen inden slutspillet, og ikke mindst at se de seneste tre års arbejde der i dag giver resultater.

– Som jeg tidligere nævnte er alle sejre vigtige for at få den bedste plads på tabellen når vi skal til at spille slutspil, men også for at få så meget selvtillid som muligt med.

– Derudover er det også vigtigt for mig at vores rotation er blevet bredere idet vores unge spillere, og alt det vi har arbejdet med de sidste 3 år, nu er begyndt at give resultater, afslutter træneren med at fortælle til Fullcourt.

Næste kamp for SISU er mod deres direkte modstander til femte pladsen i grundspillet, Team FOG Næstved, der kommer på besøg på tirsdag i næste uge.

(Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...