fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Almir Zeco forlænger med SISU

SISUs bosniske Head Coach tager 2 år mere i København og SISU, skriver klubben i en pressemeddelelse her til morgen.

Efter flere måneders spekulationer står det nu fast, at Almir Zeco fortsætter med at træne SISUs basketliga-mandskab i 2 år endnu. Efter to sæsoner med stadig fremgang håber Gentofteklubben, at herreholdet i den kommende sæson kan nå et endnu bedre resultat end den fjerdeplads i grundspillet, som de endte på i 2012/2013-sæsonen.

Almir Zeco er oprindeligt uddannet tandlæge fra Sarajevo i Bosnien, hvor han bl.a. spillede 1. og 2. division hos Sarajevo og Vogosca fra 1995 til 2001. Han startede som SISUs assistentræner i 2010/2011. I sin første sæson som Head Coach førte han SISU til en femteplads i ligaen med 12–15 i vundne/tabte kampe. I den netop afsluttede sæson nåede holdet op på 17 sejre og blot 10 nederlag, og alle hold i ligaen, bortset fra Bakken Bears, blev besejret mindst én gang.

“Da jeg kom til SISU, besluttede vi at opbygge holdet og fremme nogle unge SISU-spillere. Vores mål var at forbedre os trin for trin, og jeg tror vi har gjort det godt i de sidste to sæsoner. Vi har plads til forbedringer, og jeg jeg håber at vi kan vise det i de næste to sæsoner. Det vigtigste for os nu er at holde op de fleste spillere og, med et par forstærkninger, prøve at udvikle og fastholde vores stilling blandt toppen af dansk basketball.

Det er altid svært at opbygge holdet og opnå gode resultater samtidigt. Men vores fjerde plads i ligaen, pokalsemifinaleplads og et par unge spillere med meget tid på banen viser at vi har fundet en måde at gøre begge dele. Vi har en rar gruppe spillere, og de vil allesammen spille og kæmpe for SISU.

Jeg synes ikke jeg har fuldendt mit arbejde i SISU og kunne ikke forestille mig med et andet hold lige nu. Jeg er meget glad og stolt at bliver her i SISU.”

SISU nåede ikke længere end til kvartfinalen i slutspillet, hvor de eksplosive og uimponerede oprykkere fra Randers vandt alle de tre første kampe i serien, men hvis holdet kan bibeholde sin stamme af efterhånden rutinerede og sammenspillede danske og udenlandske spillere som bl.a. Mikael Vincents Nielsen, Mike Flowers, David Harder og Mickey Dennis og supplere med et par dygtige amerikanere, burde holdet under Zecos ledelse kunne nå endnu højere op i basket-hierarkiet til efteråret.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...