fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Almir Zeco forlænger med SISU

SISUs bosniske Head Coach tager 2 år mere i København og SISU, skriver klubben i en pressemeddelelse her til morgen.

Efter flere måneders spekulationer står det nu fast, at Almir Zeco fortsætter med at træne SISUs basketliga-mandskab i 2 år endnu. Efter to sæsoner med stadig fremgang håber Gentofteklubben, at herreholdet i den kommende sæson kan nå et endnu bedre resultat end den fjerdeplads i grundspillet, som de endte på i 2012/2013-sæsonen.

Almir Zeco er oprindeligt uddannet tandlæge fra Sarajevo i Bosnien, hvor han bl.a. spillede 1. og 2. division hos Sarajevo og Vogosca fra 1995 til 2001. Han startede som SISUs assistentræner i 2010/2011. I sin første sæson som Head Coach førte han SISU til en femteplads i ligaen med 12–15 i vundne/tabte kampe. I den netop afsluttede sæson nåede holdet op på 17 sejre og blot 10 nederlag, og alle hold i ligaen, bortset fra Bakken Bears, blev besejret mindst én gang.

“Da jeg kom til SISU, besluttede vi at opbygge holdet og fremme nogle unge SISU-spillere. Vores mål var at forbedre os trin for trin, og jeg tror vi har gjort det godt i de sidste to sæsoner. Vi har plads til forbedringer, og jeg jeg håber at vi kan vise det i de næste to sæsoner. Det vigtigste for os nu er at holde op de fleste spillere og, med et par forstærkninger, prøve at udvikle og fastholde vores stilling blandt toppen af dansk basketball.

Det er altid svært at opbygge holdet og opnå gode resultater samtidigt. Men vores fjerde plads i ligaen, pokalsemifinaleplads og et par unge spillere med meget tid på banen viser at vi har fundet en måde at gøre begge dele. Vi har en rar gruppe spillere, og de vil allesammen spille og kæmpe for SISU.

Jeg synes ikke jeg har fuldendt mit arbejde i SISU og kunne ikke forestille mig med et andet hold lige nu. Jeg er meget glad og stolt at bliver her i SISU.”

Annonce. Scroll for at læse videre.

SISU nåede ikke længere end til kvartfinalen i slutspillet, hvor de eksplosive og uimponerede oprykkere fra Randers vandt alle de tre første kampe i serien, men hvis holdet kan bibeholde sin stamme af efterhånden rutinerede og sammenspillede danske og udenlandske spillere som bl.a. Mikael Vincents Nielsen, Mike Flowers, David Harder og Mickey Dennis og supplere med et par dygtige amerikanere, burde holdet under Zecos ledelse kunne nå endnu højere op i basket-hierarkiet til efteråret.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.