Alexander Bak vender for en stund tilbage til Team FOG Næstved

Det kom som lidt af en overraskelse, da Team FOG Næstved i dag kunne fortælle, at man har lavet en aftale med Alexander Bak. Aftalen er dog kun gældende for tre måneder indtil videre.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Alexander Bak har det seneste års tid været at finde i den spanske klub, Avila. Her har han dog ikke fået den vilde spilletid, på blot 13 minutter i snit. Her snittede han knap fire point.

Grunden til, at Alexander Bak vender tilbage til Danmark nu, er at han skal tilbage og studere. Der er derfor ikke taget stilling til om Bak, bliver en endelig del af Team FOG Næstved-mandskabet.

I første omgang skal den 27-årige guard træne med, og spille hvis der er behov for det, i de næste tre måneder. Hvad der kommer til at ske efter de tre måneder, må tiden i følge Team FOG Næstved vise.

Sydsjællænderne er nemlig rimelig godt besat på toer positionen, hvor både en af holdets nye amerikanere er tiltænkt en plads, og derudover har de Filip Rajovic og Philip Hertz, som også kan dække denne position. Andreas Larsen er dog klar i mæglet overfor Sjællandske, hvor han forklarer at Alexander Bak ikke kommer til at tage minutter fra Rajovic eller Mathias Bak.

Se andre spændende artikler