fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Aktieudvidelse gav 750.000 kr. til dansk topklub

AKTIEUDVIDELSE: Siden sæsonafslutningen har Bakken Bears givet fans af klubben mulighed for at købe et stykke af den århusianske basketball klub. Ifølge klubben har aktieudvidelsen været en så stor succes, at ikke alle interesserede har kunnet købe en lille bid bjørn.

 Det har dog været prioriteret at alle mindre interesserede fik deres ønsker om aktiekøb opfyldt, skriver klubben på sin hjemmeside.

Bakken Bears Holding A/S skal bruge de 750.000 kr. til at styrke datterselskabet Bakken Bears Aps blandt andet på konsolidering og udvikling, skriver klubben. Ved udvidelsen blev der vist interesse for aktiekøb for det dobbelte, end klubben havde mulighed for. Klubben ejes nu af 131 aktionærer.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Deshawn Stephens skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med Dinamo Sassari.

Internationalt

Så er fremtiden på plads for Thomas Lærke, der drager mod sydens sol

Bakken Bears

BC Copenhagen fik ikke et ben til jorden, da Bakken Bears fredag aften gæstede Nørrebrohallen. Bears sejrede med hele 68-118.

Bakken Bears

Bakken Bears tabte deres tredje Champions League-kamp i streg til Hapoel Jerusalem. På den måde er Bakken Bears stadigvæk sejrsløse i deres europæiske gruppespil.

Bakken Bears

Bakken Bears spiller den første hjemmebanekamp i dette års Champions League i Ceres Arena tirsdag aften mod israelske Hapoel Jerusalem