fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Afklapsning til Stevnsgade i Randers

Stevnsgade SuperMen har ikke ligefrem haft den bedste start i denne sæson, og kampen mod Randers onsdag var ingen undtagelse. Det blev til et nederlag på 107-74, og københavnerne har dermed fortsat ingen sejr i de første 15 kampe.

Selvom 20-år gamle Jesper Sandager blev kampens topscorer med 33 point, så var hans enmands præstation ikke nok til at løfte det kriseramte Stevnsgade-mandskab. Sandagers 33 point var karrierens højeste.

Hjemmepublikummet kunne til gengæld være yderst tilfreds med, hvad de lokale helte præsterede. Både danske Chris Nielsen og amerikanske Charlie Burgess scorede 27 point for kronjyderne. Chris Nielsen brændte endnu en gang varm bag trepointslinjen, og med fem treere på syv forsøg var han kampens bedste trepointsskytte.

Randers Cimbria var foran fra start til slut, med en enkelt undtagelse i første periode, hvor udeholdet var foran 15-16. Stevnsgade havde ikke meget at give af i anden halvleg og Randers’ forspring blev hele tiden større og større.

Næste kamp for kronjyderne er den 10. januar, hvor de får besøg af de forsvarende mestre fra Horsens IC. Stevnsgade får samme dag besøg af SISU i Nørrebrohallen.

Foto: Boba Keseric

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Der bliver kun spillet en pokalsemifinale i morgen. Grunden til udsættelsen er fordi, at Randers Cimbria er blevet ramt af Covid-19, så der arbejdes...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.

Basketligaen

Josh Fortune er ny mand i Randers Cimbria-trøjen. Kontrakten varer sæsonen ud.

Basketligaen

Randers Cimbria er videre i pokalturneringen efter en sejr på 96-107 over theView Copenhagen.

Basketligaen

De ellers så bomstærke Svendborg Rabbits måtte se sig slået efter et vildt comeback af Randers Cimbria i kampens døende minutter. Det spændene opgør...

Bakken Bears

Test din viden om sæson 2021/22. Hvor skarp er du?

Basketligaen

Onsdagens kamp mellem Randers Cimbria og Værløse Blue Hawks er blevet udskudt grundet smittetilfælde hos Randers Cimbria.