fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

17-årig Bakken Bears-stjerneskud stjæler overskrifter i storsejr

17-årige Frederik Drejer Erichsen leverede en ny career high i Basketligaen, da han lørdag hjalp Bakken Bears til en sikker sejr mod BK Amager på 102-74.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

Bakken Bears pligtsejrede, da de lørdag eftermiddag fik besøg af BK Amager i Sparekassen Danmark Basketball Center. Aarhusianerne var foran fra start til slut og viste ingen slinger i valsen mod BK Amager, der er det eneste tilbageværende hold, der endnu har til gode at smage sejrens sødme i denne sæson.

Bakken Bears satte sig tidligt på kampen og var allerede efter ti minutter foran med 28-14. Klasseforskellen var som forventet for stor, og i pausen var hjemmeholdet foran med komfortable 22 point.

Bjørnene fortsatte dominansen i anden halvleg og sejrede sikkert med cifrene 102-74, men det er næppe resultatet, der trækker de største overskrifter i kølvandet på opgøret.

17-årige Frederik Drejer Erichsen spillede lørdag sin blot sjette kamp i Basketligaen. Den danske ungdomslandsholdspiller, der qua dobbeltlicens tørner ud for både Bakken Bears og Bears Academy, fik knap 19 minutter på banen og sluttede som topscorer for de forsvarende danske mestre med 20 point. De 20 point er hans nye career high i Basketligaen.

Bears-stortalentet var varm bag trepointslinjen, hvor han ramte fem af sine seks forsøg. Drejer Erichsen, der forud for denne sæson er kommet til Bears fra SISU Basketball, kunne dertil også notere sig for seks assists – flest af alle i kampen.

Kampens topscorertitel gik dog til gæsternes Oscar Quackenbush, der scorede 32 point. DeAndre Pinckney scorede 19 point for Bakken Bears.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.