fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Fantastisk aften i Aarhus: Bakken klar til Champions League

DeVaughn Akoon-Purcell i aktion i Champions League sidste sæson (Foto: FIBA)

Foran næsten 3000 tilskuere i Arenaen i Aarhus, lykkedes det her til aften Bakken Bears, at kvalificere sig til den nye store europæiske basketball-turnering, Champions League.

Det blev en, på alle måder, fantastisk aften i Aarhus, hvor intet blev overladt til tilfældighederne for Bakken-mandskabet. Allerede fra første sekund sad bjørnene på kampen, og fik hurtigt tilkæmpet sig et forspring på 10 point.

Det estiske hold, Tartu Rock, fik dog kæmpet sig godt tilbage, og dermed rystet Bakken Bears’ tempofyldte spil af sig. Dermed kunne de to hold gå til pause, men en smal føring på to point til hjemmeholdet.

Efter pausen kunne man have frygtet at Bakken Bears ville slække lidt på tempoet, men det modsatte skete. De fortsatte aggressiviteten og lod på ingen måde Tartu snuse til mulighede, for at kvalificere sig til Champions League.

Specielt DeVaughn Akoon-Purcell viste store højdepunkter og prøver på sine kvaliteter. En spiller vi uden tvivl kommer til at se flere highlights fra i denne sæson. Purcell stod for 20 af Bakkens point, og tog 5 rebounds. Han blev kun overgået af Michel Diouf, som var usvigeligt træfsikker under kurven. Diouf blev kampens spiller med 21 point og 10 rebounds.

I fjerde periode blev det ren opvisning for hjemmeholdet, som trak mere og mere fra, og tog dermed modet fra esterne. Det blev derfor en meget sikker sejr på 83-70 til Bakken Bears, og dermed en samlet sejr på 21 point.

Nu venter Champions League så for Bakken Bears, som er havnet i gruppe A. Her venter spændende modstandere i de næste 14 kampe. Mest interessant er det formentlig at de skal op i mod Shavon Shiels’ og Fraport Skyliners fra Frankfurt.

Gruppen tæller desuden Ironi Nahariya fra Israel, Aris fra Grækenland, Nymburk fra Tjekkiet, Helios Suns fra Slovenien, Banvit fra Tyrkiet og Monaco fra Frankrig.

Første kamp er allerede om 12 dage når CEZ Nymburk besøger Aarhus. Nymburk var så sent som for et år siden på besøg, da de to hold mødtes i FIBA Europe Cup.

Foto: Basketballcl.com

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears kender nu deres modstander i den altafgørende Basketball Champions League kvalifikationsfinale

Bakken Bears

Bakken Bears er i finalen i kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League, efter de fredag aften besejrede østrigske Swans Gmunden komfortabelt med 83-65.

Bakken Bears

Det bliver østrigske Swans Gmunden, som Bakken Bears på fredag skal møde i semifinalen i kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League. Gmunden slog Pärnu Sadam...

Bakken Bears

I den kommende weekend deltager Bakken Bears i kvalifikationen til Basketball Champions League. Bliv klogere på den nye Bakken Bears-trup og de mulige modstandere...

Bakken Bears

De tre sidste pladser på Bakken Bears holdkortet er kommet på plads denne tirsdag. De tre pladser bliver besat af Magnus Høj, Marcus Vinther...

Bakken Bears

24-årige David Kristensen skifter til spanske ENERparking Basket Navarra på en et-årig aftale.

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag meldt ud, at de har forstærket truppen med amerikanske Kylor Kelley. Den 24-årige center spillede i sidste sæson for engelske...

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...