fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell lander plads på Månedens Hold i Basketball Champions League

Den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcell har spillet en flot oktober-måned for sin klub Galatasaray Nef i Basketball Champions League. Han har derfor fået en plads på Månedens Hold.

Foto: BCL - championsleague.basketball

Sæsonen i Basketball Champions League er endnu ung. Tre kampe er spillet, og den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcell har leveret stort i sæsonens indledning.

21 point og 7 rebounds mod PAOK Mateco, 23 point, 6 rebounds og 2 steals mod ERA Nymburk og 31 point, 5 rebounds, 4 assists og 2 steals mod Igokea har udmøntet sig i en plads på ´Team of the Month´ i den europæiske turnering for den 28-årige amerikanske guard.

DeVaughn Akoon-Purcell og Galatasaray topper Gruppe E med to sejre og et enkelt nederlag.

De øvrige spillere på Månedens Hold kan ses herunder:

Foto: BCL

Bosniske Igokea har Deshawn Stephens, der spillede for Bakken i sidste sæson, på holdkortet. Stephen og Akoon-Purcell var holdkammerater under Bakkens kvalifikation til Basketball Champions League i starten af sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.

Bakken Bears

Vi fangede Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til et interview efter årets tredje finalekamp.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på klubbens 20. mesterskab, efter de mandag aften besejrede Svendborg Rabbits med 91-74.