fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell lander plads på Månedens Hold i Basketball Champions League

Den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcell har spillet en flot oktober-måned for sin klub Galatasaray Nef i Basketball Champions League. Han har derfor fået en plads på Månedens Hold.

Foto: BCL - championsleague.basketball

Sæsonen i Basketball Champions League er endnu ung. Tre kampe er spillet, og den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcell har leveret stort i sæsonens indledning.

21 point og 7 rebounds mod PAOK Mateco, 23 point, 6 rebounds og 2 steals mod ERA Nymburk og 31 point, 5 rebounds, 4 assists og 2 steals mod Igokea har udmøntet sig i en plads på ´Team of the Month´ i den europæiske turnering for den 28-årige amerikanske guard.

DeVaughn Akoon-Purcell og Galatasaray topper Gruppe E med to sejre og et enkelt nederlag.

De øvrige spillere på Månedens Hold kan ses herunder:

Foto: BCL

Bosniske Igokea har Deshawn Stephens, der spillede for Bakken i sidste sæson, på holdkortet. Stephen og Akoon-Purcell var holdkammerater under Bakkens kvalifikation til Basketball Champions League i starten af sidste sæson.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den skæbnesvangre gruppefinale i Minsk og sikrede sig derfor videre avancement i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears

Se Bakken Bears´ skæbnesvangre kamp i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Bakken Bears

Lørdag eftermiddag skulle Bakken Bears og BK Amager have spillet, men dele af BK Amagers spillertrup og stab omkring holdet er smittet med Covid-19,...

Bakken Bears

Vi fangede en glad Bakken Bears-cheftræner efter sejren mod græske Peristeri i FIBA Europe Cup onsdag aften. Se interviewet her.