fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken starter Champions League med stor øretæve

Bakken Bears spillede hertil aften deres første kamp i Champions League. De startede kampen flot, men til sidst måtte de se sig overmatchet.

Der var på forhånd lagt op til, at Bakken Bears skulle prøve sig af mod et af Europas bedste hold, da de tirsdag aften spillede deres første kamp i Champions League. Iberostar Tenerife var på forhånd ubesejret i den spanske liga, og har tidligere stået som vinder af Champions League. Efter en fremragende første periode måtte de danske bjørne også sande, at de var oppe mod overmagten, og de måtte ende kampen med en sportsmæssig øretæve på 98-73.

Fremragende start

Bakken Bears kom blæsende ud af starthullerne, hvor der virkelig blev sat fart på. De kørte et højt fuldbane press for at stresse det spanske hjemmehold, hvilket gav pote. Selvom Bakken havde problemer med at stoppe Tenerifes big men, så trak aarhusianerne fra takket være flot kontraspil. Michel Diouf sænkede tre 3’ere i træk, og så var det danske hold pludselig foran med syv point.

I slutningen af første periode fik Tenerife lidt bedre i defensiven, men de danske underdogs kunne alligevel gå fra første periode foran 23-25.

Fra starten af anden periode ændrede kampen dog fuldstændig karakter. Tenerife gik på et hurtige 11-0 run, og fik opbygget en komfortabel føring. Bakken gav ikke op, men de havde utrolig svært ved at få gang i offensiven. I den anden ende blev de domineret af den georgiske center, Giorgi Shermadini, der nærmest scorede hver gang han rørte bolden. Faktisk lykkede det ham at score på alle sine første ni afslutninger i kampen.

Tenerife åbnede anden halvleg med syv point i træk, og så var sejren aldrig for alvor i fare derfra. Samtidig med, at Bakken ikke kunne stoppe Tenerifes store spillere, så ramte det spanske tophold også sine 3’ere. Spanierne viste bare, at de er en klasse højere, hvad angår europæisk basketball.

På trods af et ihærdigt kæmpende Bakken Bears hold, kørte Iberostar en sikker sejr hjem på 98-73.

Topscorer præsterer igen

Amerikanske QJ Peterson har taget Basketligaen med storm i år, og han viste igen højt niveau i aften. Han satte flotte 24 point på tavlen. Michel Diouf startede med at lave 11 point i første periode, men havde det derfra svært og endte kampen med 13 point og en enkelt rebound.

Stjernen for Tenerife var 2,16 høje Shermadini, der endte med 26 point og 8 rebounds. Den tidligere Atlanta Hawks og Utah Jazz spiller, Tyler Cavanaugh, havde også en god kamp med 14 point på bare 6 afslutninger.

Næste Champions League kamp for Bakken Bears er d. 4. november ude mod det tyrkiske storhold, Galatasaray. Samme dag skal Tenerife spille mod det sidste hold i gruppen, Dinamo Sassari fra Italien. I morgen spiller netop Galatasaray og Sassari mod hinanden i deres første kamp i Champions League.

 

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.