fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears stadig uden sejr i Champions League

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80 nederlag.

Foto: Championsleague.basketball

Bakken Bears´ muligheder for videre avancement i Basketball Champions League er efterhånden forsvindende små.

Onsdag aften tabte aarhusianerne deres fjerde kamp i træk i den europæiske turnering, da de på udebane i Jerusalem, Israel måtte se sig slået med 89-80 af Hapoel Bank Yahav Jerusalem, der var foran fra start til slut.

De 20. dobbelte danske mestre har ikke just haft den ideelle Basketball Champions League-kampagne, hvor det hidtil er blevet til lutter nederlag – desuden som det eneste hold i den svære gruppe E, der udover Bears består af onsdagens modstander Hapoel Jerusalem, MHP Riesen Ludwigsburg og Darüssafaka.

Bjørnebanden har haft grus i maskineriet i denne sæson, der foruden et endnu sejrsløst gruppespil på den europæiske scene også har budt på tre nederlag i løbet af de første ti runder i Basketligaen, hvilket er meget uvant uvant for Aarhus-holdet, der gik gennem grundspillet som ubesejrede i sidste sæson.

Onsdagens Champions League-brag i Israel var en tæt affære med Jerusalem i front. Hjemmeholdet var uhyre skarpe i offensiven, men det var ikke fordi, at andenpladsen i gruppe E formåede at stille sig et stort forspring til Bakken Bears. Første halvleg sluttede med en syv points føring til hjemmeholdet, 48-41.

Bakken Bears var ikke langt bagefter, men efter 20 minutters spil havde Bjørnene sin første føring i kampen til gode.

Nyt nederlag

Det skulle imidlertid vise sig, at den første føring i kampen til Bakken Bears aldrig skulle blive en realitet. Det danske mandskab leverede ellers en stærk tredje periode, hvor de fik barberet fire point af føring, så Jerusalem blot var foran med tre point, 67-64, inden kampens sidste periode.

Men i fjerde periode viste Jerusalem klassen og kunne sejre med 89-80.

Kampens topscorer var Bakkens Elijah Childs med 24 point. Childs havde også otte rebounds.

Den tidligere Cleveland Cavaliers-spiller Deng Adel spillede endnu en skuffende kamp i Champions League og satte kun to point på tavlen og fik aldrig sat sit præg på kampen.

“Frustrerende nederlag, fordi vi følte, vi var så tæt på. Vi gjorde rigtig mange gode ting og fulgte vores game plan, men da det kom til afgørelsen, lavede vi nogle fejltagelser, vi ikke må lave,” fortalte Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til klubbens hjemmeside efter kampen.

Næste kamp i Champions League for Bakken Bears er den 13. december på hjemmebane mod tyrkiske Darüssafaka.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Randers Cimbria er klar til pokalfinalen efter de lørdag slukkede Team FOG Næstveds pokaldrømme, og holdets cheftræner, Jimmy Moore, ser frem til den kommende...

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Bakken Bears

Bakken Bears viste, hvor skabet skulle stå i dagens opgør mod Svendborg Rabbits. De sendte kaninerne retur til Svendborg med et nederlag på 112-83.

Bakken Bears

Bakken Bears har fundet erstatningen for Tony Carr, der tidligere på ugen blev solgt til Galil Gilboa. Nyeste mand på Bakken-holdkortet hedder Skyler Flatten...

Bakken Bears

Svendborg Rabbits, Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved bookede de fire billetter til årets semifinaler i pokalturneringen. Få et overblik over de...

Bakken Bears

Tony Carr er efter kun en halv sæson fortid hos Bakken Bears. Den amerikanske guard er blevet solgt til det israelske hold, Galil Gilboa,...