fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears stadig uden sejr i Champions League

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80 nederlag.

Foto: Championsleague.basketball

Bakken Bears´ muligheder for videre avancement i Basketball Champions League er efterhånden forsvindende små.

Onsdag aften tabte aarhusianerne deres fjerde kamp i træk i den europæiske turnering, da de på udebane i Jerusalem, Israel måtte se sig slået med 89-80 af Hapoel Bank Yahav Jerusalem, der var foran fra start til slut.

De 20. dobbelte danske mestre har ikke just haft den ideelle Basketball Champions League-kampagne, hvor det hidtil er blevet til lutter nederlag – desuden som det eneste hold i den svære gruppe E, der udover Bears består af onsdagens modstander Hapoel Jerusalem, MHP Riesen Ludwigsburg og Darüssafaka.

Bjørnebanden har haft grus i maskineriet i denne sæson, der foruden et endnu sejrsløst gruppespil på den europæiske scene også har budt på tre nederlag i løbet af de første ti runder i Basketligaen, hvilket er meget uvant uvant for Aarhus-holdet, der gik gennem grundspillet som ubesejrede i sidste sæson.

Onsdagens Champions League-brag i Israel var en tæt affære med Jerusalem i front. Hjemmeholdet var uhyre skarpe i offensiven, men det var ikke fordi, at andenpladsen i gruppe E formåede at stille sig et stort forspring til Bakken Bears. Første halvleg sluttede med en syv points føring til hjemmeholdet, 48-41.

Bakken Bears var ikke langt bagefter, men efter 20 minutters spil havde Bjørnene sin første føring i kampen til gode.

Nyt nederlag

Det skulle imidlertid vise sig, at den første føring i kampen til Bakken Bears aldrig skulle blive en realitet. Det danske mandskab leverede ellers en stærk tredje periode, hvor de fik barberet fire point af føring, så Jerusalem blot var foran med tre point, 67-64, inden kampens sidste periode.

Men i fjerde periode viste Jerusalem klassen og kunne sejre med 89-80.

Kampens topscorer var Bakkens Elijah Childs med 24 point. Childs havde også otte rebounds.

Den tidligere Cleveland Cavaliers-spiller Deng Adel spillede endnu en skuffende kamp i Champions League og satte kun to point på tavlen og fik aldrig sat sit præg på kampen.

“Frustrerende nederlag, fordi vi følte, vi var så tæt på. Vi gjorde rigtig mange gode ting og fulgte vores game plan, men da det kom til afgørelsen, lavede vi nogle fejltagelser, vi ikke må lave,” fortalte Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til klubbens hjemmeside efter kampen.

Næste kamp i Champions League for Bakken Bears er den 13. december på hjemmebane mod tyrkiske Darüssafaka.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.