fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sponsoreret indlæg

Online spillemaskiner med basketball tema

Foto: Boba

Før tiden kunne man man kun spille spillemaskiner i Tivolis spillehaller og på barer og beværtninger rundt om i landet. Dengang gik spilleautomaterne også under øgenavnet enarmede tyveknægte. Symbolerne på maskinerne bestod som regel af klassiske frugtsymboler og bar-symboler, og der var ellers ikke større variationer i temaerne på spillemaskinerne.

I dag er de enarmede tyveknægte blevet digitaliserede spillemaskiner og spilles nu stort set kun online. Temaerne er efterhånden lige så varierede som der er spillemaskiner. I dag kan man blandt andet udforske en lang række super spændende online slots med basketball-tema, som vi skal se nærmere på her.

Basketball Star fra Microgaming

Basketball Ball Star er en af de første spillemaskiner med basketball-tema fra den store spiludvikler Microgaming. Microgaming skifter her spor, eftersom den britiske producent mest af alt er kendt for sine episke slots med store film- og tv-temaer. Det var blandt andet Microgaming, der lavede den storladne Game of Thrones slot, der er bygget op om den super populære TV-serie af samme navn.

Med Basketball Star tager Microgaming spilleren med helt ind i taktik-rummet i en stor basketball-klub. Spillemaskinen har hele 243 forskellige betalingslinjer og opererer med 5 spillemaskine-hjul, der er prydet af sjove symboler med basketball-tema. Der kan vindes gevinster på alt lige fra basketball-støvler, taktik-tavler, basketball-bolde, vanddunke og forskellige basketball-spillere.

Basketball Star On Fire

Microgamings Basketball Star blev så stor en succes, at man besluttede sig for at lave en opfølger til den populære basketball-spillemaskine. Derfor lancerede man opfølgeren Basketball Star On Fire seks år senere i 2021.

Med Basketball Star On Fire har Microgaming formået at skrue op for både tempoet og spændingen. Den nye version er en jackpot-spillemaskine med en større Grand Jackpot præmie, der kan udløses ved indsamling af 15 møntsymboler.

Antallet af gevinstlinjer er skåret ned fra 243 til 25 men til gengæld byder Basketball Star On Fire ind med en potentiel topgevinst på hele 2500 gange spillerens indsats. Symbolerne er ellers stort set de samme som på førsteudgaven, men man mærker alligevel, at der er gået 6 år siden førsteudgaven. Grafikken virker klart bedre og mere professionel på opfølgeren.

Hoop Kings fra Booming Games

Spiludvikleren Booming Games vil også være med blandt producenterne af basketball-spillemaskiner. Indtil sidste år havde Booming Games dog ingen slots med dette sportstema, men det lavede man om på med skabelsen af Hoop Kings i 2023.

Hoop Kings er en super interessant basketball-slot med vindersymboler, der stort set udelukkende består af basketball-spiller ikoner. Selvom der ikke er så stor variation i vindersymbolerne, så har spillemaskinen stadigvæk en potentiel topgevinst på 5000 gange indsatsen.

Hoop Kings leverer spil på i alt gevinstlinjer og har en forholdsvis høj tilbagebetalingsprocent på næsten 96 procent.

ZooBall fra Mobilots

Online spilleautomater kommer i alle tænkelige afskygninger. Det kan godt være, at flere slots har det samme gennemgående tema, men måden hvorpå en spiludvikler behandler det pågældende tema er en helt anden sag.

Det ser man blandt andet på spillemaskinen ZooBall fra spilproducenten Mobilots. Her tages basketball-temaet under kærlig behandling på en helt anden og mere kreativ måde. I stedet for at operere med menneskelige basketball-spillere er scenen her i stedet sat i zoologisk have, hvor det er dyrene, der spiller basketball.

Der kan vindes gevinster på alt lige fra basketball-spillende tigere, krokodiller, bjørn og giraffer. Derudover har maskinen også et free spins symbol, som kan sætte gang i en større bonusrunde.

Basketball King

Hvis man er blevet træt af de mange basketball-slots, så kan man altid veksle mellem både live roulette og tennis på mange online spillesider. Skulle der dog være plads til at prøve endnu en af de mange basketball slots, så kunne det være Basketball King fra spiludvikleren iSoftbet.

Spillemaskinen er spækket med spændende funktioner som for eksempel Wild spins og re-spins, som kan aktiveres på såkaldte cash fireballs. Basketball King er fra 2023, så den har både grafikken og de nyeste spillemaskine-funktioner på plads.

Skrevet af

Denne profil bruges til at skrive indlæg fra gæstebloggere, eller til at promovere artikler fra samarbejdspartnere. Indholdet er derfor ikke altid 100% rettet mod basketball.

Andre artikler med dette emne