fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sponsoreret indlæg

NBA: Måske verdens bedste underholdning

Foto: All-Pro Reels - Flickr

Basketball er i Danmark stadigvæk en nichesport, ellers sådan betegnes den i hvert fald. I bund og grund er den formulering helt forkert, for basketball er bestemt ingen nichesport, det er blot den opfattelse vi har fået, fordi medierne bruger denne term. Basketball er en af de mest populære sportsgrene overhovedet, når man kigger på verdensplan. Man siger sågar at der findes flere basketballspillere alene i Kina, end der er indbyggere i USA. Dette er en ret vild statistik, men understreger lidt størrelsen af denne sportsgren.

For at være med blandt de allerbedste er der også ekstremt hård kamp. Sporten spilles også i stor stil i Europa, hvor der er mange store klubber. Dog er den liga med størst prestige i USA og den hedder NBA. I denne liga skal der kun bruges 450 spillere og med statistikken før fra Kina, kan du hurtigt regne ud at konkurrencen er hård.

I dag er der rigtig mange spillere som også kommer fra Europa til netop NBA. Faktisk er nogle af ligaens mest anerkendte og dygtigste spillere fra Europa. Tidligere har man store navne som Tony Parker fra Frankrig eller Dirk Nowitzki fra Tyskland. Begge er spillere der har været med til at rykke basketball i Europa og ikke mindst interessen fra de amerikanske klubber på europæiske spillere.

De største europæer i øjeblikket er navne som Luka Doncic, Nikola Jokic og Giannis Antetokounmpo. Disse er ikke bare spillere som deltager i ligaen, de er spillere som er med til at sætte overliggeren endnu højere og ikke mindst øge niveauet i NBA. Dette er spillere man betaler mange penge for at komme ind og se, netop fordi deres niveau og basketball-forståelse er så drønhøj.

Man siger ofte at vi i Europa har en høj basketball-forståelse, mens amerikanerne har nogle atletiske evner som man måske ikke ser i nogle andre sportsgrene. Det er ret fascinerende hvad de kan med deres kroppe – til tider kan det virke helt umenneskeligt.

Billetter til NBA-sæsonen 22/23

Selvom den nuværende sæson netop er gået på hæld og vinderen Golden State Warriors ledet af Stephen Curry er gået på sommerferie, er der allerede stor fokus på den kommende sæson. Det gælder både spillere, trænere og ikke mindst fans.

Som fan er der rift om de gode kampe i sådan NBA-sæson. Det er ikke bare lige sådan til at få billetter i de populære haller, såsom Madison Square Garden i New York eller nu Crypto.com Arena, før kendt som Staples Center i Los Angeles. På Hellotickets.dk kan man allerede nu begynde at finde sine billetter til sæsonen. Selvom der måske er lang tid til at den går i gang og endnu længere tid til man skal til USA, anbefaler vi aldrig man afventer med at bestille sin billetter.

I NBA er der 83 grundspilskampe og det er helt sikkert disse man nok skal satse på at finde billetter til. Slutspillet kan være en kamp at få pladser til, medmindre man har et godt netværk eller er heldig at finde en leverandør som kan være behjælpelig med disse eftertragtede billetter.

Oplev NBA – det er helt unikt

Har man aldrig før oplevet en NBA-kamp live, er det klart noget vi anbefaler man prioritere at få gjort. Det er en kæmpe oplevelse og amerikanerne forstår virkelig at sætte et show på. Det er en anderledes oplevelse, end hvis man eksempelvis ser en fodboldkamp i Europa. Ikke at fodbold ikke er spændende, for det er det i høj grad også – alt sport live, kan være en speciel oplevelse, men NBA er ganske unik.

Planlæg hjemmefra

Ønsker man at tage på en NBA-rejse, er det en rigtig god ide at planlægge hjemmefra. Ligesom med alle mulige andre ture, er det altid nemmere at være forberedt. Det er ikke kun billetterne til NBA-kampen som er afgørende, men få koordineret afstand fra overnatningsstedet til hallen og alle disse små detaljer op til jeres tur.

I de større byer i USA er der en massiv trafik, ikke kun når der er sportsbegivenheder, såsom Baseball, Hockey, Amerikansk fodbold eller basketball – trafikken er massiv altid. Dette kan så kulminere, hvis der samtidig med også er en stor sportsbegivenhed. De populære arenaer ligger typisk downtown, hvilket gør det endnu sværere at nå frem.

Forberedelse er en kæmpe anbefaling herfra. Vi håber at du får set en masse basketball i den kommende sæson – enten direkte på TV eller direkte ude fra de store og prestigefyldte haller i USA.

Skrevet af

Denne profil bruges til at skrive indlæg fra gæstebloggere, eller til at promovere artikler fra samarbejdspartnere. Indholdet er derfor ikke altid 100% rettet mod basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne