fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sponsoreret indlæg

Høj underholdningsværdi i den kommende NBA-sæson

Foto: Chensiyuan - Wikimedia Commons

Den kommende NBA-sæson bliver måske mere underholdende end et online casino. Ikke en typisk basketball-reference, men betydningen i sætningen er ikke til at tage fejl af – online spil har efterhånden samlet hele den danske befolkning på den ene eller den anden måde, og hvis blot halvdelen er lige så begejstret for NBA-sæsonen 22/23 som vi går i møde til oktober, bliver det en sæson udover det sædvanlige.

Men inden sæson 77 i verdens basketball-liga starter, skal og vil NBA-posen blive rystet en gang eller to. Vi vil både se spændende og overraskende trades, der vil påvirke vores forventninger til den nye sæson.

Sikke en cliffhanger.

Sæson 21/22 er gået på hæld

21/22 sæsonen der gik på hæld i juni 2022, har været utrolig fængende og overraskende. Der har været underholdning for alle pengene og at vi stod med den finale som vi gjorde, ville de færreste nok have kaldt forinden sæsonstart.

Boston Celtics og Golden State Warriors havde uden tvivl gjort sig fortjent til de eftertragtede pladser i den kendte liga.

Mest overraskende har det været at følge Boston Celtics, der fik en forfærdelig start på sæsonen, men formåede at vende den negative energi til noget positivt – noget kun gode hold formår, mens dårlige vil have en tendens til at grave sig endnu længere ned.

Boston fik sat et rigtig flot aftryk på sæsonen og med den lave gennemsnitsalder og det spillermateriale klubben har, bliver det også spændende og se hvad de kan rykke det til i den traditionsrige klub på østkysten.

Hvor stor Los Angeles Lakers i den nye sæson?

Hvis man skal dykke ned i endnu en traditionsklub, Los Angeles Lakers, der ligesom Boston Celtics er et af de to hold som har vundet allerflest NBA-mesterskaber historisk.

Om Lakers bliver bejler til et trofæ i den kommende sæson, er som det ser ud lige nu svært at forestille sig.

Bag de lukkede døre foregår der en del snak omkring spændende trades, der kan være med til at rykke tvivl til håb for de mange Lakers-fans der også er herhjemme i Danmark.

En af de største skuffelser i den netop afsluttede sæson har været Westbrook, der ellers med sit imponerende CV og store navn i ligaen, burde havde præsteret bedre end bevist. Derfor er han nok også en af de spillere, som klubben gerne ser blive brugt i et eventuelt trade, med det argument at komme af med den meget store spillerkontrakt Westbrook har og formentlig få etableret et bedre mesterskabshold.

Mon ikke Lebron James er ret involveret i den snak?

Hvor er Iffe Lundberg?

Vores egen Iffe Lundberg er igen vendt retur til Danmark. Det er naturligvis blot for noget sommerferie, men om han er at finde i NBA i næste sæson, er der stadigvæk ingen der ved. Han valgte at takke nej til NBA summer league, for at skåne sig selv og undgå eventuelle dumme skader. Det er afgørende at Iffe står skarpt til næste sæson, ligegyldig om den hedder NBA eller hos en af de største basketball-klubber i Europa. Det bliver meget spændende at følge hans karriere og næste træk.

Generelt er vi optimistiske for den sæson vi går ind i – med eller uden Iffe, så tror vi det bliver endnu en fantastisk oplevelse at følge med som NBA-fan – selvom vi nu håber på at have dansk deltagelse i den eftertragtede liga.

God sommer.

Skrevet af

Denne profil bruges til at skrive indlæg fra gæstebloggere, eller til at promovere artikler fra samarbejdspartnere. Indholdet er derfor ikke altid 100% rettet mod basketball.

Andre artikler med dette emne