fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sponsoreret indlæg

Film om basketball, som du bare må se

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Der findes et utal af film om basketball, og du har sikkert set en del af dem. Læs alligevel med her og se om du har fået alle med, og få samtidig en guide til, hvordan du nemt og hurtigt får HBO Max i din TV pakke.

Måske du i virkeligheden tabte dit hjerte til basketball dengang Michael Jordan spillede sig selv i storhittet Space Jam fra 1996. Her slammer han, mens Snurre Snup jammer. Filmen blev et kæmpe hit med sin blanding af live action og animation, og fik selv ikke-basket interesserede til at strømme til biografen. I 2021 kom 2’eren: Space jam – A new legacy med legenden LeBron James i hovedrollen. Her tager han på et episk eventyr med Snurre Snup og resten af animations slænget. Hvis du ikke har fået set 2’eren, så kan du finde den (og etteren) på HBO Max.

8 (andre) film om basketball

Hvis du gerne vil dykke ned i andre gode klassiske film, hvor basketball er omdrejningspunktet, så kan du tjekke denne liste ud:

  • Coach Carter (2005)
  • White Men Can Jump (1992)
  • Hustle (2022)
  • Glory Road (2006)
  • Rebound (2005)

I listen gemmer sig både gamle klassikere som Coach Carter, Glory Road og den legendariske White Man Can Jump og den nyere Hustle. Men en ting er helt sikkert, der er til mange timers god underholdning. Og hvis du ikke kan få nok, så kan du også sagtens se et par af de mange dokumentarfilm om basketball, såsom:

  • One in a Billion (2016)
  • More Than a Game (2009)
  • Hoop Dreams (1994)

Der er, som du kan se, nok at tage af. Og til mange timers begejstret underholdning foran skærmen sammen med familie og venner. Og du kan sikkert også lure et par tricks af eller bare blive meget klogere på basketball.

Sådan får du nemt HBO Max i din TV pakke

Måske du allerede har et HBO abonnement eller måske ser du bare HBO online, men faktisk kan du gøre det hele meget nemmere for dig selv ved at lave en bland selv TV pakke på Yousee Play. Det er nemlig ganske nemt at samle det hele et sted uden at gå på kompromis med din valgfrihed, så du med nemhed kan se både HBO serier og film.

Det eneste du skal gøre er at få Yousee Play, hvis du ikke allerede har det. Her kan du nemlig selv vælge, hvad din TV pakke skal indeholde. Abonnementet er bygget op efter point, så du køber x-antal point og kan altså vælge, hvilke streamingtjenester og kanaler, du ønsker skal indgå. Og det er så nemt, at du kan vælge til og fra, som det passer dig. Så hvis du bliver træt (eller bare set alt det du ville) af en tjeneste, så kan du nemt skifte den ud med en anden.

På den måde kan nemt komme til at se alle de sjove, spændende og gode film og serier om basketball, som du kan. Rigtig god fornøjelse!

Skrevet af

Denne profil bruges til at skrive indlæg fra gæstebloggere, eller til at promovere artikler fra samarbejdspartnere. Indholdet er derfor ikke altid 100% rettet mod basketball.

Andre artikler med dette emne