fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

Podcast: Dansker-update og landshold

Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff er tilbage med endnu en dansker-update. Denne uges opdatering er imidlertid en kort en af slagsen, da der har været landskampspause. Danmark spillede søndag mod Kosovo, og denne kamp bliver også vendt i ugens udgave af dansker-update.

Podcasten kan også findes på Spotify og Apple Podcast.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

I den kommende weekend deltager Bakken Bears i kvalifikationen til Basketball Champions League. Bliv klogere på den nye Bakken Bears-trup og de mulige modstandere...

Eurobasket

Norge har sin absolutte profil, Harald Frey, med, når de tørner sammen med det danske herrelandshold søndag aften. Se den fulde norske trup her.

Eurobasket

Vi mødte en ærgerlig Jonas Zohore efter gårsdagens nederlag til Nordmakedonien.

Eurobasket

Vi mødte Darko Jukic, der sluttede som Danmarks topscorer, efter mødet med Nordmakedonien torsdag aften.

Eurobasket

Iffe Lundberg var torsdag aften tilbage på det danske landshold, og den første danske NBA-spiller nogensinde fortalte efter kampen til Fullcourt.dk, at han var...

Eurobasket

Danmark tabte torsdag aften med 70-73 til Nordmakedonien efter en buzzer-beater gamewinner.

Eurobasket

Danmark stiller torsdag op til kampen mod Nordmakedonien uden Asbjørn Midtgaard, Magnus Møllgaard og Gustav Knudsen, der er blevet sorteret fra den endelige trup.

Eurobasket

Torsdag er der landsholdsbrag i Arena Næstved, da det danske herrelandshold byder Nordmakedonien op til dans. Bliv klædt på til opgøret med denne optakt.