Værløse slår Holbæk i sikker stil: Vigtigt skridt tættere på Playoff A

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Det er kun en sejr, der nu skiller Værløse og en plads i top seks i Basketligaen. De kan sikre sig pladsen på lørdag, efter de besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Sikker sejr

Der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet af aftenens kamp. Værløse Blue Hawks havde kontrollen fra kampens første periode, hvor de hurtigt fik etableret en sikker føring. Den føring blev kun større og større i kampens to næste perioder, hvor hjemmeholdet viste, at de meget gerne ville sikre sig den sidste plads i den svære top seks.

Da kampens sidste periode skulle i gang, havde Værløse næsten sikret sig sejren. Det blev også tydligt på banen. Holbæk kom nemmere til scoringerne, så de fik pyntet lidt på resultatet, da de vandt kampens sidste periode med ti point.

De ti var dog ikke nok til at lukke det store hul op til Værløse, der vinder kampen med 99-80.

Formstærke Balsa storspillede

I Værløses seneste kamp, hvor de besejrede Randers Cimbria, var Balsa Veljic vigtig. Det samme gjorde sig gældende i torsdagens kamp. Værløse-profilen, der startede fra bænken, sluttede kampen med 24 point.

Hos Holbæk havde man også nogle spillere, der fik lavet nogle point. Jack Sørensen sluttede kampen med 14 point. Det samme gjorde Zidane Moore, men han tog også ti rebounds, hvilket betød, at han sluttede kampen med en double-double. Han var dog ikke den eneste Holbæk-spiller, der sluttede med en double-double. For Peter Beier-Christiansen sluttede kampen med 13 point og  14 rebounds.

Afgørelsen time

Nu er det kun Bears Academy, som kan ødelægge Værløses håb om Playoff A. Hvis Blue Hawks besejre de unge bjørne på lørdag, så er det dem, der skal kæmpe med mod de største hold i ligaen, men BC Copenhagen slutter på syvendepladsen.

Skulle Bears Academy tage sejren over Værløse, så bliver det BC, der tager den sidste plads i A-rækken.

Den afgørende kamp skal spilles på lørdag klokken 15:00.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.