fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks tog til Amager og besejrede BK Amager

BK Amager er forsat uden sejr i Basketligaen, efter de i torsdags tabte på hjemmebane til Værløse Blue Hawks. Kampen sluttede 71-78 til Værløse.

Foto: 1st Down Photo

Værløse Blue Hawks har haft en god sæsonstart, og de skulle forsøge at fortsætte stimen. Deres modstander hed i denne runde af Basketligaen BK Amager. Holdet fra Amager har tværtimod ikke haft den bedste sæsonstart. De har tabt de fem første kampe. Og torsdagens kamp mod Værløse blev til endnu et nederlag til BK Amager. Kampen sluttede 71-78 til udeholdet fra Værløse.

Selvom det var Værløse, som stod med sejren til sidst, så var det BK Amager, der kom bedst fra start. De startede med en 9-0 run i de første fire minutter af første periode. Det var først da Værløses Peter Møller ramte to straffekast, at Værløse kom på scoringenstavlen. Og i resten af første formåede hjemmeholdet at holde på føringen, og perioden sluttede 23-21 til BK Amager.

I anden periode lykkedes det hjemmeholdet at holde på føringen. Amager lå foran, igennem store dele af perioden, med tre-fire point ned til Værløse. Men i det sidste minut lykkedes det Værløses Balsa Veljic at ramme en treer, og med 40 sekunder tilbage stod den 35-34 til Amager. Men med to sekunder tilbage af anden periode kunne Peter Møller gribe en rebound og lægge bolden i kurven. Med den scoringen gik holdene til pause og spillerne fra Værløse kunne se på scoringstavlen, at de var foran med et point. Anden periode sluttede 35-36 til Værløse.

Værløse fik slået hullet

I begyndelsen af tredje periode lignede det at vi ville få en meget tæt kamp. Men med to minutter tilbage af perioden slog Værløse det hul, som skulle til for at holde kontrollen i kampen. Tredje periode sluttede 50-57 til gæsterne. Med den 7-pointsføring som Værløse havde i begyndelsen af fjerde periode, skulle de bare ind og forsvarde føringen. Og det lykkedes dem rigtig godt. Amager fik ikke indhentet på Værløses føring og kampen sluttede 71-78 til Værløse Blue Hawks.

Kampens topscorere kunne man finde på begge hold. For det lykkedes både Værløses Peter Møller og Amagers Andreas Meilby at score 15 point i kampen. Udover de 15 point lavede Andreas Meilby også 11 rebounds, så han sluttede kampen med en fin double-double.

I næste runde gælder det Team FOG Næstved, når Værløse skal forsøge at slå klubben fra sydsjælland, som kun har tabt to kampen i denne sæson. Den kamp bliver spillet torsdag den 4. november i Værløse.

BK Amager får igen besøg af en stærk modstander, når Randers Cimbria kommer på besøg i Amagerhallen. Den kamp bliver spillet lørdag den 6. november på Amager.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.