fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks slog Bears Academy i tæt kamp

Det var en tæt kamp, da Værløse Blue Hawks og Bears Academy krydse klinger. Men det blev hjemmeholdet fra Værløse, der løb med sejren.

Foto: Heinzefoto

Søndagens anden kamp i Basketligaen blev spillet i Søndersøhallen. Værterne fra Værløse Blue Hawks tog imod gæsterne fra Bears Academy.

Da de 40 minutter var gået, blev det hjemmeholdet, der løb med sejren. Kampen sluttede 77-74 til Værløse Blue Hawks.

Tæt kamp

Det var en utrolig tæt kamp i Søndersøhallen. I løbet af kampen havde begge hold føringen. Værløses største føring var på ni point, mens Bears Academy på et tidspunkt var foran med syv point. Mandskaberne vandt begge to perioder i kampen, men takket være en god første og tredje periode, blev det Værløse, der løb med sejren i Søndersøhallen.

12 mand på tavlen

Selvom det ikke blev til en sejr til gæsterne fra Aarhus, så formåede de alligevel noget andet stort i kampen. For alle de 12 spillere, som var taget med til Sjælland kom på tavlen i løbet af kampen.

Topscorer

Der var en spiller, som stak af med på topscorerlisten. Det var Værløses Karl Boje Formann. Han lavede 25 point på de 30 minutter, han spillede i kampen mod Bears Academy.

Hos Bears Academy var det Andreas Holst, der sluttede som deres mest scorende spiller. Han lavede 12 point i kampen.

En anden spiller, som fortjener at blive nævnt er Adam Heede-Andersen. Den rutinerede guard lavede 11 assists i kampen.

Næste runde

I næste runde skal Værløse med det formstærke BC Copenhagen. Den kampe er allerede tirsdag den 4. april klokken 18:00 i Nørrebrohallen.

Bears Academy skal også i aktion igen på tirsdag klokken 17:30, når de hjemme i Aarhus tager imod BK Amager.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.