fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks sikrede sig sæsonens syvende sejr i Basketligaen

Værløse Blue Hawks sikrede sig sejren over BMS Herlev i opgøret, der sluttede 81-76 til hjemmeholdet.

Foto: Heinzefoto

Lokalopgøret mellem Værløse Blue Hawks og BMS Herlev blev en tæt affære, hvor det blev hjemmeholdet, som sikrede sig sejren efter fire tætte perioder. Hjemmeholdet vandt kampen 81-76 over BMS Herlev, som forsat ligger på en tiendeplads i Basketligaen, mens Værløse lige nu befinder sig på en sjetteplads.

God hjemmestart

I kampens første periode kom hjemmeholdet bedst fra start. Rigtig godt ført an af holdets helt store profiler, kunne hjemmebanefansene se, hvordan deres favoritter bare blev ved med at udbygge føringen ned til BMS Herlev, som havde lidt svært ved at lukke ned for Værløse.

Da første periode sluttede, havde Værløse fået en føring på 32-21 over BMS Herlev.

BMS pressede på

Efter den lidt svære start af BMS Herlev, kom de for alvor med i kampen igen i kampens tre resterende perioder. De fik hentet godt ind på Værløses føring allerede i anden periode, og der var pludseligt noget spændning tilbage i kampen, da holdene gik til pause med stillingen 47-42 til Værløse.

I kampens sidste to perioder formåede Blue Hawks at holde føringen i største delen af kampen, så da kampen var slut, så havde de sikret sig sejren og de to point til regnskabet. Kampen sluttede 81-76 til Værløse Blue Hawks over BMS Herlev.

Dominerende profil

Når Værløse har vundet en kamp, kan man næsten altid godt regne med, at Adam Heede-Andersen har spillet en god kamp, hvilket også var tilfældet i sejren over BMS. Den 27-årige Værløse-profil spillede en super kamp, hvor det blev til 27 point, 7 rebounds og 5 assists.

For gæsterne var det også en af deres danske profiler, der sluttede med flest point for dem. Carlo Urne sluttede kampen med 17 point for BMS Herlev.

Næste runde

Værløse Blue Hawks skal på tur i deres næste kamp i Basketligaen. De skal møde Svendborg Rabbits i den sydfynske kystby. Den kamp bliver spillet den 15. janaur klokken 19:00.

BMS Herlev skal også en tur over Storebælt, når de skal spille deres næste opgør. De skal dog lidt længere end sydfyn. De skal en tur til Aarhus, hvor de skal møde Bears Academy. Den kamp skal spilles den 19. januar klokken 18:30.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.