Værløse Blue Hawks knuser Holbæk-Stenhus

Holbæk-Stenhus måtte tage fra Søndersøhallen med et kæmpe nederlag i bagagen. De blev overmandet af Værløse Blue Hawks, som vandt kampen med 104-60.

Opgøret i Playoff B mellem Værløse Blue Hawks og Holbæk-Stenhus endte med en kæmpe sejr til hjemmeholdet. Værløse Blue Hawks vandt kampen med 44 point. Stillingen var 104-60, da kampens sidste buzzer lød i Søndersøhallen.

Overmandet

Det var allerede fra kampens første periode, at gæsterne havde svært ved at følge med de mere rutinerede spillere fra Værløse.

Perioden startede ret lige. Begge hold havde deres vanskeligheder med at score, men ingen af holdene havde mere held end de andre. Det var først, da perioden var ved at slutte, at Værløse blev varme. Med tre minutter igen af perioden stak Værløse af, og stillingen 7-7 blev hurtigt til 20-7.

Sådan forsatte det i resten af kampen. Holbæk-Stenhus havde bare ikke marginalerne på deres side, så de havde store problemer med at følge med. Kun i kampens tredje periode fik Holbæk gang i scoringerne, men der var det for sent.

Det store afklapsning sluttede 104-60 til hjemmeholdet.

Ét cifret på store dele af kortet

Spillerne hos Holbæk-Stenhus havde ikke den bedste dag på kontoret. Det var kun William Vang, som formåede at score et to cifret antal point. Han scorede 25 point kampen, mens den næstmestscorende blev Rasmus Blak med ni point.

Topscorer

Kampens topscorer skulle findes hos det sejrende hold fra Værløse. Det blev Belsa Veljic, der løb med titlen som topscorer. Han scorede 27 point i kampen.

Næste runde

I næste runde får Holbæk-Stenhus besøg af BK Amager, når de to mandskaber møder hinanden i Holbæk Sportsby. Den kamp bliver spillet den 17. april klokken 19:00.

Værløse Blue Hawks skal ligeledes møde BK Amager i deres næste runde. Den kamp bliver spillet den 22. april klokken 14:30.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.