fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks knuser Holbæk-Stenhus

Holbæk-Stenhus måtte tage fra Søndersøhallen med et kæmpe nederlag i bagagen. De blev overmandet af Værløse Blue Hawks, som vandt kampen med 104-60.

Foto: Heinzefoto

Opgøret i Playoff B mellem Værløse Blue Hawks og Holbæk-Stenhus endte med en kæmpe sejr til hjemmeholdet. Værløse Blue Hawks vandt kampen med 44 point. Stillingen var 104-60, da kampens sidste buzzer lød i Søndersøhallen.

Overmandet

Det var allerede fra kampens første periode, at gæsterne havde svært ved at følge med de mere rutinerede spillere fra Værløse.

Perioden startede ret lige. Begge hold havde deres vanskeligheder med at score, men ingen af holdene havde mere held end de andre. Det var først, da perioden var ved at slutte, at Værløse blev varme. Med tre minutter igen af perioden stak Værløse af, og stillingen 7-7 blev hurtigt til 20-7.

Sådan forsatte det i resten af kampen. Holbæk-Stenhus havde bare ikke marginalerne på deres side, så de havde store problemer med at følge med. Kun i kampens tredje periode fik Holbæk gang i scoringerne, men der var det for sent.

Det store afklapsning sluttede 104-60 til hjemmeholdet.

Ét cifret på store dele af kortet

Spillerne hos Holbæk-Stenhus havde ikke den bedste dag på kontoret. Det var kun William Vang, som formåede at score et to cifret antal point. Han scorede 25 point kampen, mens den næstmestscorende blev Rasmus Blak med ni point.

Topscorer

Kampens topscorer skulle findes hos det sejrende hold fra Værløse. Det blev Belsa Veljic, der løb med titlen som topscorer. Han scorede 27 point i kampen.

Næste runde

I næste runde får Holbæk-Stenhus besøg af BK Amager, når de to mandskaber møder hinanden i Holbæk Sportsby. Den kamp bliver spillet den 17. april klokken 19:00.

Værløse Blue Hawks skal ligeledes møde BK Amager i deres næste runde. Den kamp bliver spillet den 22. april klokken 14:30.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.